Så länge jag står upp.

Så står jag upp.. 
 
Jag undrar varför jag har fått det sämsta man kan ha. Jag klarar inte av att ta kritik, jag tror att alla hatar mig hela tiden, jag inbillar mig att jag gör fel, jag kan överanalysera vad folk tycker om mig. Jag försummar saker, personer. Jag klarar inte av en motgång, jag klarar inte av att känna mig utanför. Jag blir ledsen och nere för ingen höt av sig och för att ingen frågar mig om jag vill med på något. Men jag frågar ju aldrig någon själv om någonting. Men ändå blir jag så ledsen när jag ser andra vänner som umgås och hittar på saker. Vill jag hitta på något får jag göra det själv för jag vågar aldrig fråga någon om den vill göra något med mig. Så kass. Sen å andra sidan så orkar jag inte umgås med folk hela tiden 24/7. jag har ett jobb, en familj och ett hus att ta hand om. Som igår var jag ledig då måste jag tvätta å städa ovanvåningen. Imorgon är jag ledig på dagen, då måste jag städa nedanvåningen (lite) och ta bort den torra tvätten. Umgås med Viking och fixa allmänt.. Mest umgås med Viking. Då vill jag umgås med honom inte 5 andra människor. Jag vill va hemma. För jag älskar mitt em. Men det blir aldrig riktigt 100% för jag hinner aldrig allt det jag vill. Och orkar inte heller. Har inte råd att färdigställa det så som jag vill. Och katterna bara skitar ner och Kalle bara slänger strumpor överallt. Skulle behöva en tvättkorg i varje rum typ. VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT ATT VISA VARANDRA RESPEKT??? Jag vill ha det rent och snygg. Jag skäms när där kommer folk. Kattlådorna luktar. Det gör do, oavsett om jag städar dem två gånger om dagen eller 2 gånger i veckan så luktar det. Det kommer man inte ifrån. 
 
Åhh jag är trött och min hjärna tänker för mycket. 

42

Jobbar idag igen. Dygn denna gången. Fick en påse med kläder av en på jobbet som hade blviit för stort för henne. Allt passade utom en tröja. Provade ett par byxor i strl 42. Fick upp dom och kunde knäppa dom med nöd och näppe. :S Fattar inte det? Hur gick det till. Jag som brukar ha 46 och dom brukar sitta tajt. Lustigt, men bra. :) Igår köpte jag lite sallad från salladsbaren, var så sugen. Mitt gottesug har mer gått över i ett matsug. Är sugen på mat istället för godis, och det känner jag ju att det är ett atort steg framåt. Och det är bra. Blir jag sugen på godis så kan jag liksom komma över det och känna ähh, jag kan äta det sen. maten känns lite mer. Har varit assugen på nya frallor nu i några dagar. Men det har liksom gått över igen.
 
Även om det inte gått 100% bra, som jag hade föreställt ig så går det iaf 80% bra. Måste få till motionen regelbundet, Iaf 30min om dagen kan man ju faktiskt ta sig tid till. När Viking börjar på dagis blir det nog gym igen, men just nu kan jag inte. Också måste jag lära mig att fokusera och tänka efter innan jag gör något. Som typ nu ska jag gå på cambridge 100% och inget annat, men sen blir lite sallad här och nån köttbit där. Det är ju inget farligt jag äter men ändå. Måste fokusera på att jag ska bara äta cambridge och SEN får jag äta kött. Så det är mina mål..
 
  • Motionera 30 min om dagen
  • Fokusera på det jag gör
  • Tänka efter FÖRE
  • Tänka på resultatet
 

Så det ska jag försöka göra nu. En bit i taget, motionen är väl den viktigaste delen då den ska hänga med livet ut. så den satsar vi på först.. 
 
Nu ska jag jobba vidare. Tjaråå

Lite stopp.

Ja, blev lite uppehåll därja. Men vad gör det om 100 år liksom. :P Harj obbat helgen och jobbar idag, skulle egentligen vara ledig igår men istället för att VABBA i tosdags så bytade vi bara mot söndagen. Helgen är ju ändå redan förstörd när man ska jobba en dag, så då kunde jag lika bra jobba hela :) Iaf så är jag ledig imorgon och sen kör vi dygn på onsdag, jobba torsdag kväll och ledig fredag. Jag älskar mitt jobb frutkansvärt mycket. Så är det bara. 
 
Igår hade jag en liten svacka och var helt yr och hade jätteont i huvudet. Så jag var tvungen att äta en macka. Mådde skit. Men det blev bättre efteråt. Känns som att man ha syndat. Men det är ju inte meningen att man ska gå och må dåligt i heller liksom. Idag känns det hur bra som helst. Tror att jag bara ha vaknat en gång inatt. Sov med öronproppar. Kalle och Viking sover där nere när jag ska jobba så att jag ska få vara utvilad. Och idag känner jag mig faktiskt ganska utvilad om jag får säga det själv :) Och det känns bra. :) 
 
Jag har sånt kli i fingrarna efter att få shoppa. Men jag tänkte som mål att OM jag väger under 90kg på invägningen på fredag så ska jag åka och handla leggings och strumpor. Typ alla mina jeans är förstora i midjan. Får ha leggings jeans. Fast har ett par som är obekväma och tajta och ett par som är alldeles för slitna och uttöjda. Så kan ha ett par. Har ett par mamma jeans också men dom är helt värdelösa. Skit obekväma. Inte ens bekväma när man var gravid liksom. Får kanske köpa mig ett par nya jeans eller så. Till nästa lön kanske. eller så får jag hålla mig till ullared. För dit ska vi ju i början på december. Vi får se. 
 
Nu kan jag inte sitta här å glo mer.. 

Dag 7 (invägning)...

 
Ja som alla vet så skiljer det lite beroende på vilken våg man ställer sig på. Igår var jag hos min cambridge konsulent och vägde mig. Första ivägningen vägde jag 93,9kg igår vägde jag 91,2kg.  Vilket betyder att jag har gått ner sammanlagt 12,8 kg på 11mån. jag räknade från sista invägningen innan Viking föddes då jag vägde som mest. Jag hade tappat 21cm runtom om man la ihop allt. Och det är ju skitbra. Fastän veckan har varit lite rörig och så, så känns det skitbra. Jag kör på en vecka till på ren kur och ser hur det går. Hoppas på en mindre rörig vecka. Just nu känns det skibra, är lite hungrig och mycket sugen, men jag vet vad jag har framför mig och det gör att jag håller mig i kragen. Jag vet om att jag kan äta allt senare. Som igår på kalaset, va skitjobbigt när alla åt smörgåstårta, jag åt lite grönsallad, tomat, gurka och skinka, drack bubbelvatten och kaffet svart. Ännu värre blev det när kladdkakan, kanelbullarna och godiset åkte fram. Men jag visste att allt det finns kvar till nästa gång också. Så jag klarar mig utan det. dest längre jag klarar mig ifrån sockret desto lättare blir det senare att ha ett sunt förhållandet till det. Och desto lättare blir det att hålla det till att bra äta godis på helgen. När Viking blir så pass gammal liksom. 
 
Idag jobbar jag och har glömt min anteckningsbok hemma. Där jag skriver allt jag dricker för att hålla koll så att jag kommer upp i mina tre liter om dagen. Lätta att förvirra sig annars.
 
Igår fyllde jag på med soppor också. Hon hade fått hem banan och tacka gudarna för det, För att blanda choklad och banan är nog den godaste som finns HERRE MIN GUD alltså.. Så jääävla god. Hade kunnat äta den som godis. Smakar bananaskids (stavning?) Asgott..
 
aja, nu ska jag återgå till mitt arbete. Ska jobba imorgon och på måndag också... :) Perfect
 
 
 
 

Forts. dag 5. + Dag 6

Ja, nu har jag lite lugn och ro en stund innan sängdags. Ja, vi fick åka hem från sjukhuset igår efter godkänd kontroll kl.16. Kalle kom och hämta oss runt femtiden. Körde inom Maxi för vi skulle handla nåt, köpte lite sallad från salladsbaren. Var så grymt jävla hungrig. Köpte även en burkcola och ostbågar, jag kunde inte stå emot. Hungern tog över mig. Iaf åt försiktigt när vi kom hem, Mös ner oss till SOA och åt ostbågar. Gott var det, men under hela tiden hade jag sån ångest. Nu har Kalle "Gömt" resten ovanför skafferiet.  
 
Imorse kände jag NYA TAG. Ställde mig på vågen för att få skämmas ifall jag hade gått upp. men nej jag hade gått ner 3 hekto. Nu ska jag vänta med vägning tills imorgon när jag är hos Anne, min Cambridge konsulent. Dagen idag har gått superbra. Jag ser hela tiden allt gott, oboy, marshmallows, m.m som man har hemma. Jag ser det men jag kan liksom bara putta undan det och ta det jag ska ha utan att bry mig direkt. Och jag är så spänd på morgondagen. LÄNGTAR.. Hade varit mycket roligare ifall jag inte hade vägt mig hemma. Men jag kan fan inte låta bli asså. Mitt största mål just nu är att väga under 90kg. Så vi får se imorgon hur det har gått med det. Till kvällsmat drack jag varm apelsin och kakao, så jävla god är den. Jag hoppas att hon har fått hem banan shaken imorgon, för blanda kakao och banan är så JÄVLA gott. Jag är sugen på 1 vecka till utan att blunda. För första veckan gick ju inte riktigt 100 som jag ville, men det känns som jag ha mer kött på benen nu, så jag är taggad för mer. Min största utmaning är imorgon då Hampus fyller år och det är kalas med SMÖRGÅSTÅRTA.. Jag DOG.. Men mamma sa att man kan ju äta det sen också och det har hon alldeles rätt i :) 
 
Nu ska jag runda av då blåsan är full och jag har fortf en halv liter vatten kvar att dricka.. Godnatt.

Dag 4 och dag 5.

Dag 4

Den dagen flöt på bra och allting gick som smort. Jobbade på kvällen 16-22. På dagen gick jag ut med Anna och Freddie en runda. Sen lämnade jag Viking hos farbror Spinken. Körde till jobbet och allt var bra. Vid åtta tiden smsade Kalle och frågade vad han skulle göra då Viking hade gallskrikit i två timmar, och han kaskadspydde.Jag fick ringa 1177 och fråga vad vi skulle göra. Dom sa att vi skulle söka akut. Kalle ringde och då hade Viking somnat lite, men ha fick köra vagnen fram å tillbaka hela tiden. Viking vaknade undertiden och han gallskrek, jävlar vad han skrek. Så vi bestämde oss för att ringa en ambulans. Då det skulle ta minst två timmar till innan jag skulle komma hem, Så dom åkte in. Jag körde hem när jag sluta och tog lite kläder och mat till Viking och körde in. Gick upp till barnakuten, men där var dom inte. DOm var nere på kirurgakuten. Så åkte  ner igen.Och yrade runt i 100 år. Kände mig ganska bortkommen. Men sen hittade jag en porttelefon också kom jag in, fick fråga efter vägen. också kom jag in på rätt avdelning, folket bara yrade runt, men jag följde skriket och hittade min lilla gosse. Då fick jag ta över och han såg rätt färdig ut faktiskt, helt ledsen och matt, han blev inte ens glad av att se mig. Läkaren kom efter ett tag och sa att dom trodde inte att det var något med hans huvud, utan att han hade någon form av maginfluensa. Så vi fick ett rum på barnavdelningen under natten, och kontroller en gång i timmen  och dom skulle glesa ut det under natten. VIking fick i sig lite saft och sen somnade han runt ett tiden.
 
Dag 5
 
Sen sov han till sextiden, vaknade och åt lite. Kröp runt ett tag oh skulle ta alla saker. Sen somnade han igen till typ 10 tiden. Vaknade fick lite gröt och sen var han vaken ett tag fram till ett eller så tror jag, sen sov han lite till. Hade feber en stund också. Så han typ sov hela dagen. Dom frågade om jag ville ha frukost, ja jag har ju ingen mat så jag måste ju ha nåt. Men buffén kostade 30kr. Jag hade inga kontanter. Och det slutade med en matlös dag. Åt inget på hela dagen. 
 
Jag orkar inte skriva mer nu för jag får ingen ro, 

Dag 3.

Dagen har gått skitbra. Körde ett röj här hemma, ska fortsätta lite imorgon också. Svettades som faaan, sen följde jag med Anna till stallet och longerade Hunter, eller ja, jag var mest barnvakt :) Men det behövdes ju det med. Anna följde med in och tog en kopp te och snacka litta. När hon hade gått så försökte jag lägga Viking, men icke. Han stod upp i sängen och tappade både byxor och blöja. Men gav han lite ersättning (160ml). Han har ALDRIG ätit så mycket i ett kör. Iaf så ville han inte sova då iaf, så fick ta upp han igen och sitta i soffan å prata lite. Somnade vid typ tre, fyra tiden. Sov till halv sex tror jag, så gick vi och gjorde gröt med mosad banan i. Supergott tyckte han. Sen tog han ett bad och blev lite inoljad och NU efter många om och men sover han äntligen. Min lille fis. Har druckit mina tre shakes. Och snart 3 liter vatten. Men ikvället är jag GRYMT hungrig och sugen. Vet om att det går över, men det är skitjobbigt. Kalle åt medans jag duschde, och efter duschen luktade hela huset typ julmat, janssons, köttbullar, prinskorvar. Höll på att döööö, sen trodde jag att jag såg ett choklad, men det var en köttbuljongsask. Och popcornen som låg på diskbänken lockade ju knappt heller va.... SÅ SUGEN.. Men nej, jag ska stå emot :) Jag kan göra det här :) JAG KAN JAG KAN JAG KAN.. ) 
 
Färgade håret idag också, det gäller att sysselsätta dig hela tiden så man inte tänker på mat så mycket.. :) 
 
Imorgon ska jag ligga å dra mig och titta på Walking dead, gå en runda med Anna om vädret tillåter. 

Dag 2 i efterhand.

Igår jobbade jag lite extra 8-17. Gött när lönen kommer :)  Igår började dagen med en djävulskt huvudvärk, men det hade jag läst att det var bara att dricka mer vatten. Så det gjorde jag, och huvudvärken släppte efter ett tag. Dock fuskade jag lite då vi var ute och åt, försökte dock att tänka efter vad jag åt och stoppade mig själv. Känner ju att all mat finns kvar sen också. Hade iaf jääättemycket ångest efteråt, men vi gick dit och hem så det kändes lite bättre. uppförsbacke hela vägen hem då var jag lite lättad :) Jag tänkte släppa min vikt här då det är lättare för mig att se när jag skriver och lättare att förklarar och lättare för er att fatta. I fredags på invägningen vägde jag 93,9kg. Idag vägde jag 92,6kg. Så det har ju hänt grejer, Och det gör mig mer taggad på att fortsätta. FOrtsätter det såhär borde jag vara runt 90kg på fredag :) HOPPAS.. Jag kände inte alls för någon promenad imorse, va så sjukt trött. Viking låg vaken från tre nån gång till fyra tror jag. Men efter jag hade ställt mig på vågen så blev jag lite sugen på en liten promenad. Men jag skulle vilja åka nånstans och gå, inte gå här hemma. Men kanske ska vänta till fredag och köra att varje fredag åker man iväg och går någonstans kanske. Är ju ledig varje fredag och det passar bra då jag träffar cambridge konsulenten på fredagar :) Underbart. I vilket fall som så måste jag få in regelbunden motion i mitt liv, så de så.. :) Tänkte på min man ta lite förebilder på mig, så får vi se hur det ändrar sig. Jag fasar mest för Hampus kalas på fredag, men jag kan om jag vill :) Och sen fyller Viking år om en måndag, men jag kan baka kakor utan att äta. JAG KAN.. :) 
 
Fyfan vad taggad jag är :) 
 
Idag är dag 3, fast blir lite som dag 1 eftersom jag åt igår. Men jag kan. NU JÄKLAR :) 

Avklarat!!

Ja, nu ska jag bara hålla ut några få timmar till, tills dag 1 är över. Alla tre shakes är intagna, gott. Önskar att man kunde äta flera. :) Har druckit snart 2,5liter vatten. bara en halv lite kvar ca. Käner mig duktig. Torkat golvet i matrummet. När det har torkat ska jag göra en stor kopp te. Och fylla på mitt vatten. Barnet är vaket igen efter att ha sovit en litenstund. Så ska göra kvällsvälling till honom också. Tänkte lägga mig tidigt, gick upp tidigt idag och ska upp tidigt imorgon och jobba. 
Kalle ha lämnat oss för han skulle på maskerad, jag ville inte följa med, känner inte för att klä ut mig för typ två timmar och sen måste man hem. Hade ingen barnvakt iheller så då stannar jag hemma. Äskar att vara hemma själv faktiskt. Är så skönt ibland att få vara ensam. Älskar att vara ensam, till en viss gräns. Sen kan jag vara jävligt sällskapssjuk också. 
 
Aja, ibland känns det som om jag bara avslutar mitt i ett blogginlägg, som om jag inte har skrivit klart det. Men så är mina avslut. Det bara tar stopp i hjärnan. SOm nu typ.

Dag 1 halvvägs.

Nu är jag halvvägs in på Dag1. Känns helt okej faktiskt. Förutom ett barn som gallskrek halv sju imorse. Men han har precis slocknat igen efter morotsgröten.  Jag drack en ny smak idag till att börja med, skogsbär hette den. Den var helt okej. Finns ju dock godare smaker men den fungerade. Nästa jag ska prova blir nog choklad med apelsinsmak. Tänkte prova den varm, det kan nog vara gott. Känner ingen hunger och inget sug efter något heller. Fick en illamående attack för en stund sen men den gick över på några sekunder. Jag tror att detta kommer gå bra, eftersom folk har sagt till mig att det inte kommer gå, och att jag inte ska göra det, och då är ju ännu mer taggad. 
 
Men, jag tar en vecka i taget för allt kan hända. Jag kommer fortsätta oavsett, men det finns andra vägar att gå. Fanns olika upplägg på dieten, så funkar inte detta, så finns det andra allternativ. :) 
 
Nu ska jag skynda mig och vila en stund innan barnet vaknar och tvätten är klar.. :) Eftermiddagspromenad it is :) 

Planerar min sista måltid.

Idag ska jag äta min sista middagsmat, för några veckor framöver. Nej, jag ska inte operera mig. Jag ska haka på Eva på jobbet med cambridgekuren. Har gått på det för några år sedan och gick då ner 10kg på 6 veckor. :) Sen sket jag i det och gick upp allt igen. Men denna gången ska jag bruka allvar. Ha bett Kalle om 100% stöd och empati. Jag låste fan in maten förs hans skull. Har bett honom om att jag inte vill ha någon middag eller frukost och att han får göra allt sånt själv. Någong gång kan jag ju laga middag till honom när an har jobbat och så. Men helt så sällan det går. Och handla klarar jag inte heller tror jag. Med jobbet måste jag handla men i övrigt, helst inte. 
 
Sitter och tittar på Miffo nu och väntar på att tiden ska gå. SKule egentligen på shoppingrunda, men har ingen ork och tappade lusten. Och kom på att det jag skulle handla absolut inteva viktigt så jag klarar mig utan det. Snålheten själv :P Men ja. 
 
 

Idag igen. Gynning är Preggo

Ja, Läste gynnings blogg och hon är preggo. Grattis till henne. Saknar faktiskt det, har nästan glömt hur det var. Men jag vågar inte än. Vill inte heller än för den delen.  Men sen kanske, en annan dag..
 
Idag när jag hade hämtat barnet och ätit frukost så gick vi ut och gick. Samma runda som igår. 7km en minut snabbare. Slängde i en maskin tvätt innan vi gick också. Så den var nästan färdig när vi kom hem. :) 
 
Och nu som belöning Walking Dead :) SOM JAG HAR LÄNGTAT.. Hittade den inte med svensk text, men skit i det.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vikten...

Ja, den där förbannade vikten... Jag är såååå usel på att skafffa motivation. Jag vet att jag vill gå ner i vikt för Vikings skull, för min skull och för framtida barns skull. För att minimera risken att det här ska hända igen, med prematur födsel. Men jag orkar inte komma dit. Jag vill, men alltid faller jag tillbaka med en godispåse eller en chipspåse. Idag var jag jätteduktig och åt bara lite fil å musli och knäckemacka till frukost. Orkade inte egentligen men tog med Viking och gick en 7km runda. Så jäkla gött kändes det när vi kom hem. Men sen då. Nu på jobbet så hade jag godis i mitt skåp kvar från igår. Då måste jag TRYCKA IN ALLT I HUET. Men där blev lite över. La först in det och tänkte spara till en annan gång. Men sen slängde jag det. Jag känner att man får äta godis en dag i veckan. Men då skulle jag välja en sak. inte allt på en gång och tv ågånger på en vecka. INTE OKEJ... Och sen mår jag skitdåligt, för jag är proppmätt och har typ dödsångest för att jag ha tryckt in allt i huet sådär.  Jag behöver hjälp, tips och råd om hur man blir motiverad och håller blicken framåt, inte tar någon avsticka 3 gånger i veckan. Hur planerar man? Jag bill ju gärna ändra på allt på en gång, men jag antar att man måste ta en sak i taget. Och då kanske jag ska börja med motionen eftersom den egentligen är viktigast att komma igång med, Kosten kan jag ju om jag lägger manken till. GIck ju så bra innan. dra ner på portionerna och lära mig att stanna upp och tänka när jag är sötsugen och då gå och göra något eller ta ett glas vatten eller något. Allt för att inte äta godis. jag mår skitdåligt över dethär just nu. Men eftersom jag är väldigt skiftande så lär väl allt kvitta om en vecka? Är något fel på mig??? Guuuud. Jag vill ju bara kunna klappa mig själv på axlen och säga "Bra Johanna du klarade dethär, helt på egen hand." 
 
 

Trött--

Jag är trött i mitt lilla huvud, inte trött för att jag sovit dåligt. Men mer trött påI morse t.ex. var jag jäätte taggad på en långpromenad, Men sen bara tappa jag lusten och vill ingenting? Varför är det så? Hur kan det ändras då. Visst VIking spydde upp gröten IGEN på en ny body. Jag blev jätteledsen som vanligt. Jag vet inte vad jag ska göra? Jag har provat att mata sakta, ha mindre på skeden, ge honom mindre, pausa. Men vid en viss mängd bara spyr han upp allt. Samma igår när han åt macka. Gav han pytte pytte bitar som jag vet om att han klarar av, gick till en vis mängd sen bara spydde han upp allt igen :/ Hände aldrig med ersättningen så det kan ju inte va för att han är mätt. Är han så pass känslig för bitar/klumpar kanske. 
Nån gång gav jag honom lasagne. Lasganeplattorna va omformade till pytte pytte små runda kulor. Men han fixade inte det och bara klöktes och klöktes.. Man blir ju liksom ledsennär det håller på shåär om och om och om igen. Får byta kläder minst 2 gånger om dagen oftast. Men han mår ju inte dåligt. Han går upp i vikt. Läkaren säger att man kan räkna med kräk upp tills det att dom är ett år. Så vi får väl hålla ut. Han spyr ju betydligt mindre nu än vad hangjorde förr iaf. Och det är skönt. 
 
Polon, är åt helvete också. Köpte ny bränslepump, när den var på kom dom på att där inte var nån ström i bakänden.. Lagom kul. Vi är i akut behov av en bil. Jag har inte en 10-15000 å lägga på en bil just nu. 
 
Min hjärna går på högvarv 24/7. För jag tänker på aaaaallllting. Allt som har hänt, kommer att hända och kanske kommer att hända. Måste sluta med det. Det går liksom inte att hålla på så :(
 
Tappat all ork och motivation vad gäller motion och diet. Så jag försöker väl bara vara. Men alltid när man är lite sådär down så vill jag iaf bara äta typ HELA TIDEN. Mat, godis, glass, läsk, allt. Kakor. Huhhh... Men min ångest sätter oftast stopp i förvärg och det känns ju skönt iaf. Men ibland kan man inte hålla sig. Som idag har jag lust att bara gå ner till affären och handla lite frallor och en påse ostbågar, lösgodis och en KALL COLA... Men jag har ingen ork att gå. Och det är ju på sätt och vis bra då ju.  
 
Aja. Idag ska jag jobba kväll. Hela helgen också. Har börjat ta Niferex idag, hade lite kvar sen jag var gravid, kanske hjälper mott tröttheten och orken.  Tar alltid mina andra tabletter som jag ska, och de hjälper lite. Eller jag tror att när jag är påväg att bli irriterad så får jag en påminnelse om att jag har tagit tabletterna och så släpper jag allt igen. Det är liksom lättare att låta saker passera och andas bort irriationen än att slå i saker. Och det är ju bra iaf... Nu ska jag kolla vem som har skickat sms till mig så jag avrundar här. Tack och hej...
 
 
 
 
 

OM och OM igen.

Veckorna bara går. Snart är Viking 1. Vad fan har hänt????? Han sitter nästan helt 100%. Han kan springa i sin gåstol. och gå små steg när man håller han i händerna. Trodde aldrig vi skulle komma såhär långt.. 
 
De tråkiga är hans infektionskänslighet. Snart måste vi börja isolera oss litegrann igen. Är så rädd, denna hostan han har/harhaft är fruktansvärd. Hostar så han spyr. Och det är verkligen inte meningen. Vi fick börja med inhalationerna igen, Och då blev det lite bättre. Bad läkaren skriva ut mer så vi har ifall vi måste använda det igen. blöö.... Handsprit hela vintern. 
 
Dagarna går verkligen uppp och ner, ena dagen är allt guld och gröna skogar andra dagen är allt botten. Hatar att svänga så otroligt mycket. Vill få en jämn nivå. Mitt humör är som en väldigt svängande blodsockerkurva. Upp och ner... 
 
Viking ha ätit kattmat idag, blötmat. Nu leker han med katternas klösträd. SKITKUL.. Tycker han iag. Tänkte jag skulle färga håret och hinna ut å gå en snabbis innan vi ska köra. Men när jag såg vad klockan var så tappade jag lusten. För då hade det blviit så himla stressigt. Hinner inte duscha heller. Men ska bada med jobbet, Så då blir man ju litta blöt iaf :P 

Brev

Idag har jag skickat ett brev. Och så får vi väl se vad det visar om några veckor. Spänd. Mne ändå inte några större förhoppningar. Men vi får väl se.
 
Min bebis är sjuk. Han hostar så han kräker upp all mat. :( Kräk överallt. Jag hatar kräk. Men han har varit duktig idag, lekt med sig själv i gåstolen. Dragit ner allt vi äger och har visserligen men. Jag har kunnat dammsuga och torka golvet. Så skönt att här inte är massa skit på golvet. Har lagat mat till Kalle med men såklart var han inte hungrig som vanligt. 
 
Jag orkar inte skriver mer nu. Hejdå

Dammsugare :)

När vi flyttade n här så körde vi en fasig drös med vändor till HBG. Var det inte läkarbesök, så körde Kalle till väla. Nån gång fick jag köra  till hbg för att hämta två burkar mat till Viking. Vi har en drös med presentkort på väla. Och vi köpte bland annat lamporna vi har i vardagsrummet och i matrummet, babyvakten som vi inte har kvar. Också köpte vi en handdammsugare, för att underlätta städningen, just med kattsand och så. Och vi tänkte att vi skulle ha en dammsugare här nere och en där uppe. Vi hade ju en som vi köpte när vi bodde i tvåan, men jobbigt å asa upp och ner. Iaf handdamsugaren är inte använd så speciellt mycket. Men den sög så fruktansvärt dåligt, så all skit bara flög iväg längre bort. Fick en dammsugare av pappa, en sån man har vatten i istället för påsar. Den har vi däruppe nu, suverän är den och räcker däruppe. Sen har vi en i garaget till bilen. 4 dammsugare.. VARFÖR? Iaf, idag kom jag på att vi hade handdammsugaren och tänkte att kan ju lika bra sälja möget till nån som har något litet boende med lite skit. Men så rensade jag den och det visade sig att när vi har dammsugat upp Kalles hår efter att han har klippt sig, så har det satt sig i hålet och täppt igen. Problemet löst :) Så nu fungerar den hur bra som helst igen, men man kan ha den som typ vardagsdammsugare och ta kattsand och sånt man tappar på golvet med, fungerar ju inte till att storstäda med direkt. Men det var skönt iaf. Inte 1000:- åt helvete iaf.. :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus