Tuesday.

Vaknade för en liten stund sen. Känner mig ovanligt pigg faktiskt. Det är sjukt.. Igår jobbade jag 8-14 sen körde jag rally till klippan för jag skulle kolla blodtrycket igen. 150/100 fortf men ingen tendens till äggvita iaf. Så vi snackade lite bokade in fler tider och jag fick tid till en läkare i ä-holm idag. Sen körde jag till Kalles jobb och hämtade honom. Stod och pratade en stund innan vi körde til vårdcentralen igen. Första föräldarträffen igår. Mycket intressant. Fast Kalle tyckte det var dööötradigt. Men men. Han behöver väl inte följa med mer om han inte vill. Jag kan ju rapportera till honom istället. Så slipper han ta ledigt och sånt eftersom det läggs på så korkade tider.

Lördag.

Är det halloween i helgen eller? Läste nånstans. Hänger fan inte med asså. Isf vet jag vad jag ska göra ikväll när alla andra dricker sprit. Åka till kyrkogården och tända ett litet ljus.  För det var typ 100 år sedan. Häromdagen fick jag ångest för att jag inte får ångest över att jag inte ha besökt någon kyrkogård och tänt ett ljus eller lagt en blomma. Sjukt?? :S  Fy fan vad drygt det börar bli att gå hemma nu.. Varit hemma i typ två veckor och ska jobba på måndag men idag känns det som rena DÖDEN.. Vaknade vid sju imorse. Till ingen nytta alls som vanligt.  Kalle körde iväg till OJ och handlade frulle. OCH DET VAR INGEN LITEN FRULLE.. Säkert typ 10 olika pålägg men bara 4 bullar. Tänkte jag. åt en och en halv sen orkade jag inte mer. När ska jag sluta missbedöma mig själv liksom??? Så kass. 
 
Iaf  torsdags hade mitt blodtryck ballat ur totalt. 150/100. Men på nåt sätt så blev jag inte rädd eller nervös som jag trodde att jag skulle bli utan jag bara suckade och skakade på huvudet. Sen bädda BM ner mig under en filt med tända ljus och sånt så fick jag vila en 20 minuter med relax musik. PERFEKT. Sen låg det på 140/95 tror jag. Så nu ska hon rådgöra med läkare om hur vi ska göra i framtiden. SÅ SPÄNNANDE.. Blir jag sjukskriven så vet jag inte vad jag gör.. Jag vill ju jobba nu medans jag kan jobba ifatt å ha en bra ekonomi innan det är dags å bli en fattiglapp :P Men det är ju bättre det än att jag är och jobbar och det händer något med mig eller liknande... 
 
Usch ne, nu måste jag kommer på något att göra... Kanske vila en stund och sen forsätta dra av färg från dörren.

...

Imorgon är det en ny koll..... Åhhh jag vill ju inte det...

Mobilinlägg

Min dator står på soffbordet och batteriet är slut, orkar inte gå och hämta den. Nu hade det varit passande med en surfplatta ;) Ringt vc idag om ett läkarintyg så ska dit sen och få en liten undersökning. Hela natten har jag grunnat på blodtrycket. Borde inte tänka för i början var jag inte nervös för nånting men ju mer jag tänker på det desto mer nervös blir jag. Men det är typiskt mig att grubbla :p det löser ju sig. Finns ju hjälp. Motion, russin. Finns ju blodtryckssänkande medicin också. Får se vad bm säger först. Hon skulle ringa så får se när hon gör det. Ja, måste ju va idag eller imorgon tycker man eftersom jag ska på kontroll imorgon.

Åhhh jag vill inget hellre än att åka till ullared nu. Gud vad jag längtar ihjäl mig.


Gaag

Så fort man öppnar blogg.ses hemsida så kommer där upp en feeeet cupcake. Och vad är jag sugen på JO CUPCAKE.... Aja, skit i det för jag orkar inte baka. Varit hos BM idag och tog nytt blodtryck. 150/95 Känns ju bra. Fick vila en kvart och det gick ner till 130/95. På gränsen vad man fick ha innan man blir inskickad.  Och förkyldningen släpper icke. Så nu ska jag och min huvudvärk och min förkyldning gå och vila. :) 
 
Också hoppas jag på att det är 100ggr bättre sen :) 

Söndag.

Samma Ilandsproblem idag som alla andra dagar.. VAD FAN SKA MAN ÄTA TILL MIDDAG??? Sämst på att planera det.. Riktigt SÄMST... 
 
Borde färga håret och duscha också Men jag kan nog inte sjäv då jag ska ha tvåfärgat. Så det får vänta. Kanske.. 

./)&%?=(€${{{€€£$£

Jag är inte ensam. Men ändå är jag?

Uhhh

Visst det var skönt att sova. Men att vakna och inse att kalle fortfarande inte kommit hem var inte så roligt längre. Och jag har ingen bil IGEN. Så drygt. Orkar ju inte gå nånstans när man är sjukis. Vill baka goooooooooooooda cupcakes :)


Through life, I´ll be strong....

Nu har jag nog suttit här en halvtimme och velat fram och tillbaka om vad jag ska skriva. För min hjärna den torkade ut totalt. Eller typ stannade eller hur man ska säga. 
 
Jag fick min första kommentar på 100 år. Jag blev först ledsen för att jag nog tolkade fel. Och tänkte typ " Du ska väl skit i mitt liv, har väl inte du med och göra." Och liknande. Men sen tänkte jag "stanna nu johanna" Också läste jag den om och om igen.  Också läste jag igenom mina inlägg lite snabbt också blev ja ledsen igen för du har ju rätt.  Helt plötsligt blev jag ledsen för jag kände mig som en väligt usel människa, som hade mage att gnälla så mycket när jag har fått en gåva som många (som du skrev) aldrig har en chans att få. Men sen tänkte jag att varför ska jag känna mig usel för att jag är gnällig. Då är det ju bättre att jag försöker ändra på mig istället och vända det till något positivt istället och säkerligen blir allt mycket lättare. Jag måste sluta ta allt så hårt och på fel sätt.  Jag har väldigt lätt att ta åt mig av vad andra säger, även om jag inte känner personen.  Jag tror det är något jag måste jobba på med mig själv. Att kanske lära mig att tolka folks kritik, påpekande, tillsägelser m.m på rätt sätt. Att reflektera över det och förstå vad dom egentligen menar.  Så jag vill tacka dig therese. Du förmedlade dig på ett sätt som gjorde att jag inte ramlade ner i det svarta hålet, grät hysteriskt och blev apatisk. Jag kunde handla med mig själv och tolka det på rätt sätt. Och nu känns det inte alls pissigt att ha fått en sådan kommentar. 
 
 
Nu, till lite vardagligt.  Fick ett skärp av Kalle igår, brunt flätat ifrån HM. Eftersom jag hittade ett på ullared som jag ville ha, ganska onödigt att köra till ullared för ett skärp tyckte han. Jajo. :P Kalle köpte lite kläder också, som passar. Ett skärp till honom okså och lite annat tjafs. Var dödare än dödast när vi kom hem och fösökte vila, men när man är förkyld eller när jag är förkyld att jag en tendens att låta väldigt mycket när jag sova, så varenda gång jag slumrade till vaknade jag igen av nåt grisljuds/stön. Iaf, Kalle stack iväg och tränade med Spinken och Ronja och jag låg raklång i sängen. Nej det gjorde jag inte hela tiden. Sorterade alla våra papper i pärmarna kastade gammalt och satte in nytt. och fick undan. Har alltid haft nån grej med papper att lägga dem där jag är och sen ligger dem där. Så nu är det pärm sortering som gäller.  När dem hade tränat klart stack vi till milano för att äta lite kvällsmat. Köpte en hamburgaretallrik men åt typ bara pommesen för hamburgaredresingen smakade typ senaps/majonnäs/dressing.  Satt där ett tag och Kalle blev typ salongsberusad deluxe. Körde hem och skulle se på nya Johan Falk filmen, Lyckat klockan halv ett på natten liksom. Såg kanske en kvart sen sov jag. Sovit gott inatt förutom när Kalle försökte ta stryptag på mig i sömne. Undrar vad han drömmer om egentligen???? 
 
Imorse kom Björn på frukost och sen körde han och Kalle till deras gamla skola för där är öppet hus. Jag stannar hemma för att vila så jag kan bli riktigt frisk. Just nu är jag astrött och hör typ som en gammal tant. Lock för öronen deluxe. Så nu ska jag leta upp en bra film, göra en kopp te och bädda ner mig.
 

Sjukskriven.

Fick sjukskriva mig igår. Feber och förkyld. Idag är det 10ggr värre så det var tur, hade inte orkat med kursen. Även om jag ville gå på den för den handlade om psykisk ohälsa. Det ville jag ju lära mig om. 
Iaf så har jag knappt sovit inatt Vaknat av att jag inte har kunnat andas för jag var så torr i halsen. Svalde och svalde men det hände liksom inget. Skitjobbigt. Så har sovit lite under dagen istället mellan varven så jag städade hela lägenheten eftersom hyresvärden skulle komma. Men han kom inte. Tack för det televerket. Nu är jag dödare än dödast. Skulle vilja proppa i mig 500 panodil och sova men det går ju inte har redan tagit 5 panodil idag så vågar inte ta fler. Min man kom hem innan med järntabletter, strepsils och nässpray till mig. Han hade handlat för typ 300:- Han sa att det var nog den dyraste handlingen idag :P Han hade köpt en risifrutti till mig också istället för godis. :) Snälling.
 
Stekte korv och gjorde potatismos till middag, FYFAN vad gott det var, men mådde lite illa efteråt. Blöööö. MÄTT.
Har även krängt typ 6 lussekatter eller något idag. Mest för att jag kan. 
 
Började ta blodscoker idag också för att ha lite koll. fastande låg det på 3.3 efter maten låg det på 4,2 så det var väl okej. Kolla imorgon igen.
 
Var hos barnmorskan igår också, jäkla tur var där för jag hade ett blodtryck på 150/85 lite högt kanske. Ingen äggvita i urinen så det var bra. Vilade 15min sen hade trycket sjunkit till 120/80. Fick en ny tid imorgon och en på måndag för att hålla koll på blodtrycket så det inte skenar iväg. Fick två provrör med mig hem så jag kan ta med morgonurinen eftersom den är mest koncentrerad.  Så får vi hoppas på det bästa.. Dunder förkylningen på det är ju perfekt. Lite nervös för trycket vill ju inte att det ska vara högt så jag blir yr och inte kan jobba.. :/ Men provar med järntabletter också, det kan ju inte skada liksom..
 
Nu måste jag luta mig bak igen för någon protesterar och halsbrännan kommer..... 

Keep going.

Får fortsätta skriva så ofta som jag gör eftersom läsarantalet ökar. :) Det är klart evererar man kommer ju folk tillbaka. :p Inte sant... Just nu är det pain in the ass. Har CP halsbränna efter en JÄVLA BANAN JÄVEL...?? För fan asså.. Efter frukosten skulle jag vila, men jag fick ont i ryggen och sen kramp i magen och upp i bröstet. Det är ingen behaglig smärta direkt.. :( Iaf låg här och kved ett tag och tänkte vad fan ska jag göra. Jag fick gå och spy och då släppte det. Andra gången det händer. Jag undrar varför det blir så???? Aja, sen var det iaf någon som hade någon kullerbyttetävling så jag kude se utanpå magen hur det rörde sig. Och såklart gjorde jag en liten film på det. För det såg verkligen skithäftigt ut. Jag tänkte att Kalle skulle få se den sen. Hann inte på lunchen så får väl bli när han kommer hem. Eller när jag kommer hem för jag ska å p-möte mellan 16-18.. Imorgon är det jobb och sen åker vi på kurs. Lite orolig över det faktiskt i och med att det har hänt så mycket med yrsel och liknande. Men det komer gå bra. Där är ju folk runtomkring hela tiden så det är bara att ta det passivt så går det ju bra. :)  Måste lära mig det. Men det är ju svårt, Jag menar har man motivationen uppe så kör man ju tills man är död. Sen får man lida för det i hundra år... Baaah

Söndag.

Idag har inte var en bra dag. Haft sådan yrsel så jag inte vetat riktigt vad jag har skullat göra. Jobbat 9-17 och varit yrslig mestadels av dagen. Ligger liksom i bakgrunden. Och huvudvärk. Trodde jag skulle dö, på riktigt.  Men det lättade lite. Men hade ändå ett blodtryck på 140/80 det är kanske inte det bästa efter att ha vilat en halvtimme cirka. Mindre trevligt. Får se vad BM säger på tisdag. Kan ju hoppas på att jag inte är döende iaf. Har beställt blodsockermätare också för att ha kolla på sockret eftersom jag har haft två sockerfall. Vilket inte heller är så trevligt. Men har köpt hem massa små snacks idag som jag kan tugga på eftersom jag äter för sällan och för dåligt.  Men så länge bebisen sparkar så känner jag mig relativt lugn :) Fast man blir lite nervis emellanåt att man ska ha typ diabetes eller havandeskapsförgiftning.  Men isåfall kan nog BM berätta det på tisdag..
 
 

Ännu en s.k sovmorgon bortblåst.

Ja, som vanligt vaknar man ju typ astidigt bara för att man inte behöver det... :( Vaknade lite innan åtta tror jag, Sovit konstigt inatt. Vaknade av att Kalle höll om mitt ben och min fot :S Han somnade med huvudet i fotänden då han tittade på tv. Knasigt. Vaknade igen av Kalle eftersom han var tvungen att gå ner och byta däck på bilen nu innan dom ska till veberöd och hämta möbler och saker.  Tur han bytar i deta vädret kan inte vara kul å köra så långt med blanksletna framdäck.  Ska surfa på döck jakt tror jag. Fast det är ju inte så akut eftersom sommarsäsongen är slut ändå. Så det kan nog vänta. Varenda morgon när jag öppnar bloglovin och ullared bloggen har skrivit så längtar jag så fruktansvärt myket till ullared. Hur fan kan det vara så spännande med en affär???? Har lovat mig att inte köpa några kläder heller. Kanske underkläder då jag behöver störe bh. Och kanske en myskläda och något baslinne. Men eftersom jag lär vara ett fetto då så känns det inte intressant att spana in kläder. DÅ gör jag hellre det efteråt. SÅ det blir min kära man som får shoppa loss på klädavdelningen iår. Eftersom han köpte endast undrkläder förra året då inget annat passade typ. Men det är han värd, mer än allt annat. Verkligen. Alla bebissaker är typ fixade också. Behöver dock allt till skötbordet, nån leksak täcke och kudde och sängkläder och sånt. Men eftersom jag fick två påsar kläder av Zandra så behöver den inga mer nyföddkläder.  Men jag antar att man inte kan hålla sig ifrån kläderna ändå ;) haha. Iaf, har ju önskat mig en ipad av min man i present/julklapp så dyker det upp en sådan kan man ju köpa lite tillbehör.. ;) Annars har dom ju en superfin heminredningsavdelning också. Den kan vara jäkligt spännande. Och städsaker och baksaker :) JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG....  FÅr kanske snart surfa in på jollyroom med och beställa den där babysittern som jag vill ha. Svart och orange, jag MÅSTE HA DEN. Så¨jävla snygg. HIttade en åkpåse i typ "renskinn" med den måste jag också ha.. :P Nog om det. 
 
Kalle ska som sagt till veberöd idag men jag känner att jag måste vila mig så mycket jag kan så jag tänkte leta efter någon/några bra filmer som jag underhålla mig med, äta chips, eller prova iaf. Har inte kunnat äta ett chips sen jag blev gravid. Också ska jag plocka undan lite, stressar inte med stäningen får det i nacken sen ju.. ;) 
 
   
                                   
 
Klickar ni på bilden kommer ni till jollyrooms hemsida.

Tvättdag.

Min första lediga dag denna veckan. Och vad gör man då? Jo tvättar så tvättmaskinen glöder. För tvättkorgen va ÖVERFULL DELUXE.... Vaknade dock med smärta i knäna och typ låren/höfterna. Mindre trevligt. Fortfarande ont i  ryggen också. Hade tänkt ifrån början att jag skulle städa och tvätta idag, Men städningen får vänta tills imorgon för jag klarar nog inte av båda sakerna. Vill inte ligga död ikväll. Men jag tycker fortfarande att det är jävla lustigt att det bara kan bli så, Jag menar vad väger bebisen nu? Ett halvt kilo eller nåt? Och jag har gått upp 3kg sen jag blev gravid så jag har ju inte förändrats så mycket? Men ändå beter sig kroppen på ett helt annat sätt? Jag trodde att jag skulle öka jättemycket i vikt  eftersom jag slutade att träna och äta rätt. Och har typ inte motionerat alls. Det märks på kondisen. Speciellt i början höll ju på att dö emellanåt. Men det är ju för att man får 1 lite extra blod i kroppen som ska pumpas runt, kanske hade lite järnbrist och att jag la av med all träning. Ska komma igång och motionera men man är mindre motiverad när man känner sig död efteråt, Får sååååå ont i benen. Men antagligen är det för att jag är otränad.. Man är så korkad och försöker komma på anledningar till att inte göra det. Men det är ju bättre att bita i det sura äpplet liksom..  Aja skit i det nu. 
 
Sen jag vaknade har jag slängt igång tvätten, ätit frulle, läst tidningen, tittat lite tv, hjälpt färdig att köpa saker på ebay. Spännande. Nu ska jag vänta på tvätten och sen ska jag vila en timme medans jag väntar på nästa maskin. Elementen funkade inte nu på morgonen heller. Igår när jag kom hem var här sååååå varmt och gott men imorse var det helt iskallt överallt. Jävla bökigt med de där elementen. Men skit i det. Bara tråkigt att det börjar bli riktigt kalle ute. Tycker dock mer synd om min svåger som satt utan värme i typ tre veckor innan elementen kom upp. Sämst...  
 
Fick min nya Iphone baksida igår också. Trots att ebay hade plockat bort det från sidan p.g.a av nånting. Glad blev jag, Rosa i borstad aluminium. Eftersom min telefon råkade ut för en olycka i somras som gjorde att jag inte kunde använda kameran på telefonen och fick typ glasskärvor i handen så var det inget att tänka över liksom. Och den kostade mig 40 spänn och det kan man leva med liksom. :) Kalle ville också ha i borstad aluminium så jag får väl se vad jag kan skrapa fram till honom. :) 
 
 
 
Mindre trevlig baksida
 
    
 
 
 

Lustigt.

Tycker det är fruktansvärt lustigt att sen jag blev gravid så får jag fruktansvärt ont i en punkt mitt på svanken när jag har ansträngt mig för mycket??? Konstigt liksom?? Undrar varför..
Får läskigt blodscokerfall också. Det är inte trevligt alls. Som tur är har jag kunnat få snabb tillgång till mat när jag har fått det..
Idag fick jag mensvärkliknande känsla när jag körde hem. Obehagligt. Gått över nu, har bara ont i höfterna och ryggen.. Men jag tar det passivt i soffan med tända ljus och varma mackor. Kalle har fortf inte slutat jobba. Han kommer vara lagom trevlig när han kommer hem... Också ska man sova, sen ska han jobba imorgon igen så hinner knappt se honom då heller för dom har AS mycket att göra. På lördag ska han till veberöd så då ser jag inte heller honom och på söndag ska jag jobba så då ser jag inte honom heller. KASST....

En fråga?

Hur har jag kunnat umgås med sådana människor? Som kastar skit när man inte pratar och låtsas som om allt är underbart när man väl pratar? Herregud..... Det enda jag vill är att vara vän? Också får man skit i nacken? Det går för långt. Jag bara sitter hemma och gör inget. Också får man veta massa skit??? HUR?

Jobb, å massa jobb

Ni måste ursäkta mig, Jag jobbar så mycket nu så jag hinner knappt sova känns det som. Bor typ på jobbet denna veckan, Och nästa vecka är likadan, sen är jag som tur ledig i en vecka cirka, Perfekt att ha det schemalagt så ;) 
 
Jag är på jakt efter höstskor.. Ska glo lite och se om jag hitta något tänkte jag.. Nej, nu hinner jag inte mer.. 

Lördagen är slagen.

Igår bar det av till hbg för att äta med Johanna och Zandra. Två gamla gymnasiekompisar. Träffade Zandra på nicolaiskolansparkering och tillsammans gick vi ner till Mezo. Satt och snackade ett tag innan vi fick tummarna ut och beställde. Jag tog en vegetarisk pasat och dom tog pasta med kyckling. Gick ganska fort att få in maten, fastän vi fick fel mat. :P Zandra fick min och jag fick hennes, men jag bytade med johanna för vi trodde vi hade fått fel. Men efter ett tag kom Zandra på att hon inte hitta någon kyckling i sin, så då bytade jag med henne. :) Så blev det rätt. 98:- blev det för mat och dryck. Tycker inte det är farligt alls för att vara i stan på ett sånt mysigt ställe. :) Sen blev Johanna sugen på vin så vi traskade till Helsing och drack ett glas vin (alkoholfritt för min del såklart) Sen fastnade vi där. Johannas kollega kom och besökte oss och tog en cider. Himla trevligt och Helsing var sååå fint och mysigt ställe att sitta på, var lite kallt emellanåt men det gick liksom över. :) Vid ett tiden, tror jag, så kom Fabian och han kompis, Johannas sambo. Då drog vi oss tillbaka till bilen, då kom jag på att det var jääävligt korkat att parkera på nicolaisparkering för dom trapporna var fan inte att leka med asså. Kändes som om jag hade sprungit ett marathon och jag tänkte "Nu jävlar sätter jag igång förlossningen eller nåt" Men iaf kom till bilen, och fick två påsar med kläder av Zandra bebiskläder såklart, en amningskudde och tre par skor. Såååå tacksam jag är, och så söta kläderna var. GUD. Har sorterat det lite idag så jag har alla "nyfödd" kläder i en påse :) Käkade lote på donken innan vi drog hemåt. Var hemma vid två tror jag, såg ingenting påvägen hem. Pissregnade i åstorp typ. Deckade typ direkt när jag kom hem och vaknade givetvis typ klockan 7. Så spännande alltid, Iaf så gick vi upp och körde å köpte bullar. Sen tittade vi på bebiskläder och nu är rocken här och byter element, jag tänkte jag skulle vila lite för jag är verkligen DÖ trött. Bebisn är inte så vaken idag den heller, men med den musiken dom spelade igår så förstår jag att den är trött idag. GUD vad högt. Den har varit vaken lite men nannar nu igen, eller ligger väldigt stilla iaf :P Aja,ska mata den med lite ostbollar och choklad så blir den glad en stund. :) Om jag ens kan äta ostbollarna.. Det märker vi..
 
Skriver kanske mer sen, Märker att när jag vä har börjat skriva så är det svårt att sätta stopp och det kan bli HUUUUUURR långt som helst. 

Steeeeka pannkakor

Det blev bara 4 stycken för någon har stulit äggen......

Nej för fanken.

Igår sa jag att jag kommer få igen flitigheten som jag låg inne med igår. Och mycket riktigt. Vaknar några gånger inatt och känt mig hela knäckt. Ont i rygg och ben och höfter, Legat som en jag vet inte vad, har gjort så ont när man har vänt på sig. USCH USCH.. Tog emot att gå upp imorse. Allting gjorde så ont. Men jag kom upp iaf och gjorde gröt och te, Har ätit upp det nu och vilat mig lite, tror den där laktoskänsligheten börjar komma tillbaka, eller den har kommit tillbaka för fyyyffaaaaan vilken kramp i magen jag fick.. USCH.Man blir typ helt genomsvettig. Idag ska jag försöka vila rygge och ikväll ska jag in till stan och träffa två gamla klasskompisar. Mycket trevligt ska det bli :) Tänkte svänga inom babyland/proffsen vad det nu heter och hämta ut min babybox med massa gratisprover. :) Har hämtat en redan på apoteket men det finns ju fler så varför inte liksom??? Sen kan man få en startväska på BB liberos, läste om någon som hette babybag också.. Det är ju perfekt, med massa startsaker eftersom det är så svårt att veta vad man ska köpa och inte köpa och vad man behöver och inte behöver... Hmmm.... 

Impad.

Klarat av fullständig städning 2 veckor i rad. Det är nu jag ska visa att jag vill. Och vill man får man ta tag i det själv.. Hujedamig :) Eftersom städningen 100% klar idag betyder det att jag kan lata mig HELA DAGEN imorgon :) YEYYYYYYYY

Klabba till det.

Jag råkade visst klabba till det med bloggen imorse. Men det är löst nu. :) När jag vaknade och kände mig sådär febrig IGEN. Så tänkte jag att jag gör frukost sen tänker jag skita i allt idag. Men så har det inte blivit. Jag gjorde frukost och diskade första omgången. Sen vilade jag lite i sängen, ringde kuratorn och pacemakerenheten utan framgång. Hämtade upp tvätten ifrån källaren och vek ihop allting, Blev attackerad av en gatupratare som stod i hallen. Brottade ner den på golvet i hallen så den fastnade mellan väggarna, lustigt. Fick upp den och kastade en en bit. Tog upp den och satte den mot väggen. Plockade undan litegrann, och planterade skotten jag fick av farfar när jag var där. Jag hoppas att det blev bra fastän jorden var lite fuktigare än normalt :P Sen skurade jag hela dasset. :) Och sen dammade jag överallt, hoppas jag iaf. Kan lätt glömma någon liten vrå här och där :P  Sen ringde jag pacemakerenheten IGEN, och dååå svara dom, så nu blir det förhoppningsvis rätt. Nu pausar jag lite, tänkte äta lunch med min man och sen ta tag i dammsugandet och torka golven, måste skicka iväg ett paket också, Funderar på att handla så jag kan baka kanelbullar men jag kommer ju typ äta upp alla själv.. FÖR DET ÄR SÅ GOTT. Så är jag smart går jag till konditoriet och köper varsin till mg och Kalle. Tog upp lax också till kvällsmat, Ska bara komma på vad jag ska göra med den. :P Kanske fiskgratäng eller något.. Vi får se. :) 
 
 
 
 
 
 
 

Kaffe är inget bra..

Drack typ en halv decilliter kaffe igår. Det får jag lida för idag. Och igår kväll. Det ska jag inte göra om.  Mår illa som en apa.  Tur att Alla älskar raymond muntrar upp en iaf. :) Måste asa upp tvätten också. Hatar dom jävla trapporna till den jävla tvätten. Och sen ska den vikas också... Kan det inte finnas vikfritt precis som det finns strykfritt?? Jag ska uppfinna det tror jag. :) 

Kalle nynnar på red red wine??? WTF

Känner mig som en liten människa.. Jag försökte ge, men fick inget gensvar. Jag tänker inte ge mer av mig. Jag lever hellre mitt eget så som jag vill leva det utan att folka har invändningar. Man kan bli fruktansvärt ledsen. Jag är en sådan som blir fruktansvärt ledsen fruktansvärt lätt. Måste ta tag i mig själv och vända på det och lägga taggarna utåt eller kliva in i min bubbla där ingen kan skada mig... Ingen får skada mig.

Ullared.

Längtar fruktansvärt mycket till ullared i december. Tur att det är snart liksom. Ska köpa restrerande bebissaker där. till skötbordet och nån kläda och så. Sen får det vara nog liksom :P Kalle måste också ha kläder eftersom han är såå mager nu, Han ser ut som en hiphopare om han skulle ta på sig sina gamla kläder. till och med kalsongerna tappar han... det är sjukt.. Stackars lille gubbe. Får kanske vara en snäll fru å köpa nån kalsong till honom så han slipper visa rumpan. haha Kanske en present som grattis till nya jobbet. eller ja, till att han har blviit anställd. :) 
 
HM har väl ganska snygga herrjeanse, lite ungdomsjeans som min pappa säger ;)

Ledig, svettig tisdag.

I morse vaknade jag och kände mig lika febrig som jag brukar göra. Lustigt det där med temperatur förändringarna. Iaf, gjorde lite havregröt och en smörgås. Dille på havregröt med en klick smör i när man kokar upp den. :) GOTT.. Tittade på söndagens 16 & pregnant för jag hade missat det, och som vanligt bölade jag när bebisen kom.. Herreguuud.. Varför är man så löjlig. :P  Efter programmet tänkte jag, NE MINSANN DIN LATE JÄVEL. Och började sotera tvätten och sprang, nej inte sprang gick ner i tvättstugan och satte igång första tvätten, kände hur näsan rann och huvudet bultar och jag svettas ihjäl.. Kommer förkyldningen nu? Eller så försvinner symtomen igen om någon timme. Mest troligt.  Legat och funderat ett tag på också när man ska suta jobba och gå på mammaledighet. Hur mycket tid man "behöver" att förbereda sig hemma innan bebisen tittar ut. Det måste vara jätte individuellt, eftersom man inte vet hur man mår eller hur mycket man orkar. Jisses, hade lätt kunnat gå hemma redan nu bara för att få sova. Är sååå trött i kropp och knopp emellanåt. Somnar ju typ 8-9 på kvällen. Måste va dötråkigt för Kalle som liger här själv å tittar på tv eller vad han gör.. Men jag kan inte hjälpa det. Kanske ska prova sova en timmes middag mitt på dagen så man är fit for fight sen. Eller iaf vila en stund.. Fast så kommer man på 5311  saker man ska göra som man inte kan låta bli liksom... Nej, nog skrivet för stunden. Måste förminska bilderna på cadillacen och maila iväg dom till pappas advokat.. TJO FRÄS..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus