För jävligt.

Jobbehelgen är över. Det är ganska skömt. Dock är det förjävligt att man har frågestund och ingen vill fråga. Var nog ingen hit.. Skiter i det. Idag har vi ätit fläskpannkaka till middag. Ruskigt gott :) Med lingon och sånt :) OCH Cola zero. Det var gott :) När jag kom hem hade Kalle förstås rivit hela datorrummet och byggt nåt jävla skrivbord som är typ tre meter högt så man måste sitte på en barstol. INTE ergonomiskt för fem öre. För mina armar ligger i axelhöjd nu när jag skrivet.. HAHAH.. Men vill han ha det så, så varsågod :) Imorgon är jag ledig. SKÖNT.. jobb på tisdag igen minsann. Sen är jag ledig onsdag sen är det jobba HELA torsdagen. Sen är jag ledig en vecka nästan. Gött att ha det på schema att man har nästan 1 veckas ledigt varje månad. Nej jag skiter i detta nu känner mig superstressad.

Vi gör ett nytt försök

Eftersom, typ

70

pers har läst min blogg idag så gör vi ett nytt försök med en frågestund och en egentillverkad bild för just ämnet :)
Så hoppas jag att ni är bättre på detta nu... ;)

ÄNTLIGEN

Fixadce hem photoshop och lyckades äntligen rita min egen header. Allt jag behövde var att sitta ensam utan något störmoment som stressar rutomkring. :) Den är kanske inte den bästa men jag är absolut nöjd för tillfället :) Ska se om det behövs ändras något mer :) Ska lägga in en profilbild också. Ska bara hitta en som är jag..
Idag avbokade jag min träning med molgi då jag känner att jag är påväg att bli förkyld. Och jag ska jobba hela helgen så jag har bara legat på soffan. Nån försäljare ringde SÅKLART när jag precis hade somnat. TACKAR,, Samma nummer som ringer dagligen om och om igen. två olika. Jobbiga. Ringer alltid när man är upptagen med.. Jävla puckon. Nej nu ska jag fila vidare på bloggdesignen. Detta var kul när man fattade lite.. Fattas bara min dator.

Snabbis

Tänkte göra ett snabbis inlägg innan jag drar till jobb... Ville påpeka den där frågestunden. Den var ju väldigt lyckad :S haha OMG... Strunt i det då.. Datorn har fortf inte dykt upp. Den lär väl göra det imorgon sen kan jag inte slita mig. Men jag måste träna om jag nu inte blir sjuk. Känner mig jättekrassligt. Trött och ont i huvudet, halsen, gommen och ont i ryggen/sidan när jag andas. Måste fråga backupen på jobb om hon kan jobba i helgen ifall jag blir sjukis.. USCH.. VILL INTE VARA SJUK NU JU.. :/ Inte råd eller tid.. Blöö. Iaf. Imorse vaknade jag tidigt som vanligt. Sen somnade jag om och när jag vaknade var hä alldeles tyst. Var vaken typ 5-10 min så hör jag dörren låsas upp. så tänkte jag SHIT jag har sovit till 12..  Hade ingen klocka i närheten så jag visste inte. Men klockan var bara typ halv tio eller nåt. Då fick jag gå upp och klä på mig och vi fick köra utt till svärmor för Kalles morfar gick bort inatt. Så  Kalle och svärmor fick köra ner till veberöd och prata med svärmors syster. Stackars dem. Som de sa man tror man är beredd men sen när det väl händer är man ändå inte det. Men vi alla är eniga om att han har det bättre där han är nu. :) Från det ena till det andra. Kliar i mina fingrar så jag döööör. Sååååå nyfiken på datorn... GAAH..
Nej jag ger upp nu... Skriver kanske senare.

26/4-2010

R.I.P

Morfrar John.

I did it

Jag gjorde det. Jag köpte den. Och mac tangentbord och apple magic mouse. OMFG verkligen assdå. Fyfaaaan. Åhh sååå roligt det ska bli :) imorgon ska jag träna. Sen ska jag väl stryka lite och dammsuga skulle jag försöka göra. Kanske möblera om i datorrummet så jag kan ha min dator där. :) fiiint :) hoppas det blir bra bara :) åhh jag verkligen hatar att städa. Typ dödstråkigt. Men jag ska göra det :) idag så körde jag och spinken och ombesiktiga dodge. Gick igenom på 4 av 6 tvåor. Han tyckte svetsaren var dålig och han hade haft roligare med underredsmassan än svetsningen. Och bromsarna låg på lite. Men det fixar vi lätt så vi kan förhoppningsvis besiktiga om den i slutet på denna veckan eller början på nästa :) fiiint. Nej nu ska kag jobba vidare. Adjöööö


MAC Mini

Min själ började leva lite igen när jag hittade det här...



Fattar ni hur jag känner.......

Jag hoppas att den är bra. För jag är riktigt ritsugen.. :)  Jag ska nog satsa på en sådan tror jag. Om någon har erfarenhet så hör gärna av er...


Vad tycker ni om detta?

Jag har bytat design. Och såklart sparade jag inte den andra. Så nu får vi dras med denna tills jag fattar hur man gör själv. Jag FATTAR nada. jag som hade så himla lätt å lära mig sånt här förr. Nu kan jag ingenting. eller så kan jag ingenting för att jag är så in i helvetes trött...

Frågestund har guld i mund

Lånar denna av en annan blogg. har inte ritat upp en egen. Men om någon läer och om någon vill så har jag en liten frågestund.

Om solglasögon

Ray-Ban - RB3422Q-001 51 Outdoorsman hos Mylovebasket
Dom här Ray Ban snyggisarna hittade jag på lensways hemsida. Dom har börjar göra TV reklam för dom och Kalle utbrister WAOOOOW varenda gång han ser dem. Och han var helt fascinerad av att man kunde få dom med sin egen styrka om man nu behöver någon styrka. Dom är grymt snygga och finns i olika färger och former. Jag trodde först de bara fanns i pilot stilen men tydligen hade jag väldigt fel. men jag antar att de flesta väljer att köpa pilot glasögonen för dom är snygga. Vill ni köpa ett par så finns dom här.

EN CHANS

Om man får en once in a life time chans. Är det inte värt att ta den i akt då och lägga allt annat på hyllan? Jag kännrer så iaf. För det är bara once in a lifetime. Kan reta mig väldigt mycket. Speciellt i efterhand. Det är så lätt att vara efterklok. Väntar på att pappa ska ringa upp han brukar ge mig kloka råd. Jag blir tosig annars. Iaf. Skit i det. Det löser ju sig ändå. Var och tränade. Jobbigaste passet på hela veckan ben och mage. JAG DOG.. Dom här jävla utfallen å knäböjen GAA.. körde 5 min rodd med det var kul :) När min man kommer hem så ska vi iväg till stigs och köpa nya bromslampor till bilen och sen tilöl systemet å köpa världens äckligaste jävla älg öl. Tycker jag iaf. Sen ska jag bestämma tid med min bror som ska komma och hjälpa oss att byta bromsarna bak på dodgen. Han är snäll. Fastän han har sååå mycket med sin egen bil så tar han sig tid och hjälper oss :) I love him. Jag hoppas på att få allt färdigt snarast då vi bara har tre veckor på oss. Och vi vill inte ha en ny besiktning. För då lär det gå åt helvete kan jag säga. HAHA..  Nu är shaken nere. Funderar på att kanske duscha. Eller skita i det. Nej, usch. Duscha sen mysa lite i min onepiece tror jag. Ja så får det bli :)

Fredagsmorgon

Ja. Jag tänkte som vanligt ha sovmorgon idag eftersom jag är ledig men ICKE.. Vaknade av Kalles alarm som vanligt. HATAR DET.. Har iaf bytat sand i kattlådorna och fått på mig träningskläderna och snart druckit en smoothie. Känner mig lite halvkrasslig idag. Snoret rann som bara den för en kvart sen men nu är det typ lugnt. :S Skumt. Likadant igår på jobb. Det bara rann hela tiden. Idag ska jag träna lite iaf. Sen ska jag hem och byta däck på saaben och torka av den invändigt. Nyfiken på de nya fälgarna. Kommer inte ihåg hur dom såg ut. Så det är spännande :) Kommit fram till att jag vill ha en MACBOOK PRO. Sån nu ska jag spara :) Spara som faaaan. Funkar å sitta vid Kalles dator så länge. Får göra det när han inte är hemma. Så han inte retar sig på att jag sitter här. Denna helgen är lika med jobbehelg.. TRADIGT. Men skit i det. När det väl är gjort är det hur skönt som helst :) (smoothie paus) Vet inte om jag nämnde det men i onsdags provade jag på roddmaskinen. GUD SÅ KUL DEN VAR..  Riktigt najs. Nu ska jag bara få en en rutin på den och komma på hur jag ska kunna utmana miug själv på den. Om någon har förslag så skriv gärna. Är liksom öppen. Har utmanat mig på löpbandet iaf. Kanske skulle köra en femminutare där.. Kanske skulle ta fram min lista som jag skrivit upp mina utmaningar i.. Nej nu trycker det på i bakänden.. Skriver kanske senare..

Ingen dator.

Min dator råkade ut för en olycka igår. Kunde låtit bli men den gjorde det iaf. Så den har ett problem som har uppstått som den inte vill skicka mig vidare på. Jävla pucko.. Så jag sitter och filosoferar på en macbook. Air eller PRO. Pro är snyggare men jag vet inte någon mer skillnad så vet någon någonting så kommentera gärna. Men jag får endast köpa den i samråd med min man. Så vi får kolla ikväll när jag kommer hem. Kanske kan fjäska till mig den på något sätt. Inte sugen på å köpa en Billib PC som bara pajjar. Varit sugen på mac länge nu. Och får jag en mac kanske jag blir lite mer fotosugen också då MAC har en helt annan uppbyggnad än PC... Aja. Vi får hem och glo :)

Träna

Igår löse jag mitt träningskort. ÄNTLIGEN. Sen tränade jag HELT SJÄLV det som jag har dragit mig för så länge. Att gå till gymmet själv. Har jag nu gjort. Det är sjukt. JAG KLARADE DET... Ska göra om det idag minsann.. Så måste byta om och sånt nu. Kanske skriver sen. Goodbye

Puhh..

Japp. Städade hela lägenheten minsann :) SKÖNT, Drog ut fåglen och satte han på balkongen riste alla mattor och dammsuga bort allt fågelskit. Inte bokstavligt men typ fröer, fjädrar och sånt.. :) Efter det tittade jag lite på tv och tog det lugnt och tänkte ska fan inte göra mer idag. Men sen gick jag en runda med svägerskan. 50min göt :) Kom hem och hjälpte henne att färga håret. Hon ville se "normal" ut :P Sen slängde jag ihop fiskgratängen som vi ska äta ikvälll :) Mumsigt...  Och ikväll är det BB.. Spännande. Imorgon är det jobb. Tänkte berätta om gårdagen för den är mer intressant. Vi skulle besiktiga dodgen. Kalle smsa i fredags att det fanns en tid ledig igår i ängelholm. Vi tänkte att vi provar, Kan inte bli värre än spanska flaggan liksom. Redan då började nervositeten krypa på. Pirr i magen å lite hjärtklappning. Kom och gick. Sen igår var nervositeten + ångesten skyhög. På en skala från 1-10 så låg det nog över en 50 skulle jag gissa på. FY FAN.. Tog iaf två neurol och två atarax. Jag måste prova tänkte jag annars klarar jag det aaaldrig. Men Kalle fick köra in dodgen till ängelholm. Jag, sara och Kalle var as nervösa. Iaf Regnr lös upp å skylten och det var dags för domen. En ung kille vinkar fram mig och jag glider in där och tänker BARA DEN INTE DÖR.. Men det gjorde den icke min lille bil. Sen börja han kolla lite en kompanjon kom och erbjöd sin hjälp så dom börja kolla lampor och batteri och sånt. Och kommenterade. Vi bad dom att akta lacken men dom bara skratta åt oss typ. :P Förstår inte varför riktigt. DOm hissa upp den och jag tänkte NEJ NEJ NEJ. Jag satt där i soffan med händerna för ögonen och var nära britsningsgränsen men jag tänkte för mig själv "För helvete du kan inte böla på bilbesiktningen." Det gjorde jag inte heller. Men dom banka och slog och hade sig. Drösslade lite rost. TYPISKT.. Men det kunde varit värre. USCH.. läskigt. Iaf sen hissa dom ner den och skulle ut och köra en runda. Den startade som vanligt så nätt och fint utan gaspumpning. :) Han körde ut så försiktigt så. BIlen höll på å dö precis när han la den i drive. Men han gasade på lite. Och ute på planen fes han fram. haha. Testade bromsar och sånt. Sen kom han inte och frågade efter tutan. Så jag fick tuta åt honom. Men vargvisslan ville han inte godkänna. Fan att han hittade den.  Sen var det färdigt. och det var ingen dödsdom. 6 tvåor. halvljus för lågt, stoppljus ur funktion, batteri inte tillräckligt fast, rost i sidobalk, rost i framvagnsram och bromsarna bak tog ojämt. VAR DET INTE VÄRRE ÄN SÅ tänkte jag. Herregud..  Jag väntade mig typ 3 A4 med fel. Haha nee men. Skönt att det inte var så tokigt. Så vi puttrade hemåt jag och sara körde dodgen å Kalle saaben efter. Nästan i munka fick vi soppatorsk. Jag och sara fick vända å köra till ä-holm å tanka dunken. Fattar inte hur soppan kunde va slut. Menar det är typ en 60 literstank och sen vi tanka den full har den rullat kanske 10-20mil. Jävla dyrt i drift. Eftersom den i vanliga fall dricker 1,0-1,5 liter milen. MYSTERIUM vill jag säga.  Aja. Nu är den iaf hemma i garaget och vi har börjat fixa felen. Ska prata med min bror å höra om han vill hjälpa oss med bromsarna i veckan för Kalle var osäker på bromsarna eftersom det är trumbromsar bak. Så efter besiktningen sjönk ångesten till kanske 4. SKÖNT. Så vi hoppas på att den rullar fint i sommar vår älskling. Avslutningsvis tänkte jag bjuda på några bilder på vår pärla.

Dålig respon = tappar intresset..

Så är det. Man tappar intresset när man får för lite respons.. Men jag provar igen. Jag ska ju bli storbloggare så antar att det är bara till att skriva på. Nej. Jag avslutar igen. Jag måste få tummen loss nu å städa.. Skriver senare. Pusss

Påsken är över.

Jag har visst inte skrivit på ett tag såg jag.. Uruselt... Påsken är över. Och allt är som vanligt förutom at jag är ledig till fredag :) Sen jobbar jag en dag sen är jag ledig igen.. GÖTT :)  Åkte till pappa i fredags och var på nån loppis I glimåkra. Hittade en scarfs ett par handskar och Kalle köpte en pistol. Sen hitta vi inte mer. Åkte till Erling, Alina och Eliott. Fick lite fika där gott. Sen åkte vi hem till pappa och åt påskmat, jag kände mig riktigt dö trött men satt uppe till 22 sen orkade jag inte mer. HELT DÖD.. På morgonen fick vi frulle å sen tänkte vi sticka till sösdala. Men vi ångrade oss och stack till Ikea i Älmhult och det var en jävla tur för vi hittade en resårmadrass till sängen som Kalle har velat ha länge för 500 spänn. Skitbra :) Sen kom vi hem, lagade rådjursgryta och potatis och bjöd grannarna på middag. Sen drack vi lite å tog det lugnt spelade lite spel och så. Mycket trevligt :) Men trött som faaan. I söndags var vi hos svärmor på påskmiddag med allihopa. Det är så mysigt när alla är samlade :) Sen tittade vi BB här med grannen :) Igår meckade vi med dodgen typ hela dagen och vi ska fortsätta idag. :) Ska bara lufta bromsarna framv sen ska den besiktigas :D WOHO.. Min bror lyckade få av nipplen som var knäckt så idag ska vi ge han det andra oket så han kan  prova på det med, gick så snabbt med det andra. Jag ville putsa upp dem lite och lacka dem i nån fräck färg. Får se när Kalle kommer hem var han säger :)  Kan inte fatta att vi har kommit så långt med bilen. Helt underbart :) Kofångaren bak är snart fixad med. Ska bara ha lite finspackel och lack :) Sen så :) Längtar som faaaaan... Nej nu ska jag försöka kolla vidae på gossip girl. Går inge vidare men skit i det..

Skärtorsdag

Och inga påskkäringar har synts till. Skumt.  Men iaf så jobbar jag nu. Slutar kl 17 och sen är jag ledig en vecka. GÖTT .. Längtar och nästa veckan vid den här tiden är jag på ullared. eller kanske påväg hem ifrån ullared. SÅÅ NAJS... Guuud vad jag längtar. Jag och Therese och två av hennes vänner. Det ska bli kul. Shoppa lite å kolla läget. Hoppas inte där är mycket folk bara. Får proppa ner atarax i väskan ifall.Har ju neurol också. Har fått skoskav av mina skor. Inte bra å gå långt i dem.. aj aj.. Skit i det. Imorgon ska vi till min pappa och fira påsk. Mycket tevligt. Först ska vi på nån loppis i Glimåkra. Kan va kul. Kalle älskar ju det. Sen ska vi nog bara mysa hos daddy. :) Kanske få in en joggingrunda med. eller walking runda :)  Blivit kass med joggingen.. Måste skärpa mig. I tisdags var jag på Kupolen och skulle börja träna tänkte jag men jag fick en  tid nästa tisdag då jag skulle komma och få en rundvisning. Det var ju ganska bra eftersom det jag oroade mig mest över var att jag inte skulle hitta sakerna jag behövde och så.. Så det är super snällt :) Är astaggad på att få träna igen.. Känns så dumt å inte träna nu. Känns som jag blir smällfet bara jag tittar på mat och inte tränat.. baaah. Men så är det inte iaf. Igår när jag skulle ut till svärmor körde jag inom Ingrid och lämnade HL sakerna hon beställt. Också fick jag en matta som vi har i hallen nu. En matta till monika också en lite låda med smålådor i. Skit praktiskt. :) Snällt :) Sen hade jag lite talking med svärmor sen körde hon mig hem. Fast jag körde mig hem i hennes bil :P Hon hämta sitt odjur som hade varit hos tant sara. Och han var lycklig. Han är så fin chicko. Man måste älska han. :) Det jag ville komma fram till egentligen var att det är så jääääkla fint väder idag :) Och jag måste byta däck. Och Kalle kom med ett glädjande mms förut :) Kändes som jag blev helt tom. Men ändå helt fylld av lycka.. :) GUD.... Perfekt. han säger hela tiden "det löser sig" Till allt. Denna gången var han tvivelaktig men jag sa till honom "det löser sig, det säger du ju alltid" Han mena på att jo på ett eller annat sätt gör det ju det... Och det gjorde det :) GUD VAD GLAD JAG BLIR.... Och dodgen är snart klar. Ska bara försöka lufta bromsarna. Men eftersom någon har försökte sig på det innan och rundat nipplarna så är det inte det lättaste projektet. Men vi får lösa det på nåt sätt :) Ohhh god. Känns som lyckan bara studsar omkring mig. Helt sjukt...

HUVUDVÄRK..

Sån jääääääävla huvudvärk jag ska vakna med varenda jävla morgon,... Så JÄÄÄVLA ont gör det... USCH..... Nej, idag har jag kollat skins ska kolla ett avsnitt till nu innan vi ska till vårdcentralen å väga å mäta oss. Sen ska vi nog till ikea. Ska köpa en orkidé vad jag vet iaf. Vet inte om vi ska äta där eller fika. Hmmm... Det där med träningskortet idag gick inte så bra.. Klarar inte det själv... :( Och Kalle har ont i armbågen så han kan inte följa med mig... Jobbigt... Vill ju träna så jag inte tappar det liksom.. Men jag är så rädd för att gå dit själv för att jag typ inte ska hitta alla saker jag behöver och sånt... Känns sjukt jobbigt... Om jag bara kan släppa den känslan.. Känner mig så begränsad när tankarna snurrar på det hållet.. :( Neee, Kolla banken en gång till och se om jag fått in pengarna för HL. Sen kolla Skins.. Puss

SKINS

Hittade Skins säsong 6.. WOHO... Lyckigast i hela världen är jag :)
Tror aldrig jag kommer förstå. Eller att någon annan kommer förstå hur jag mår innerst inne. Hur allt är. Hur allt fungerar.... Varför får man inget som man så innerligt vill? Varför är det så? Om jag önskar mig något riktigt mycket varför får jag inte det då? Det är så orättvist.... :( Skitsamma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus