Mitt 2011

Idag är det nyårsafton. Ett helt år har gått sen förra nyårsafton. Iår har varit händelserikt minsann.  Jag har förlovat mig i år.  Kalle blev utförsäkrad och det mesta rasa samman. Jag har även vikarierat på en större tjänst mer eller mindre hela året typ. Nästan. Och jag har haft en jäävla tur att jag har jobbat som jag har gjort för vi har klarat oss finemang. Vi flyttade till en större lägenhet. Men som var typ 2000kr billigare. Perfekt. Jag hade en möhippa i våras som var väldigt rolig. Jag var helt rosa och mina vänner tvingade ut mig på diverse uppdrag. Tar emot lite när man inte är knakfull.  Slog ihopa min möhippa med kalles svensexa på kvällen. Det var verkligen jätteroligt. I somras åkte vi till västerås för att vara på power meet och för att GIFTA OSS.. Så den 8/7 gifte vi oss på power meet i västerås. Vår präst var grundaren jerker alsterlund. Kan vara felstavat ber om ursäkt isf.. I slutet på juli hade vi även en stor bröllopsfest för heeeeela släkten och för våra vänner. Mycket roligt och tack till alla som hjälpte till. Minnesvärt. Sen var det nog ganska lugnt tror jag ett tag. inte blivit så många crusingasr och sånt eftersom vår bil är i garaget och inte lagad än. Men nästa år får vi väl ta oss i kragen och göra det. Jag vill sätta en deadlimit redan nu. Att sista januari ska den vara besiktnings klar. Det fixar vi eftersom det inte är så möed som ska fixas ;) Jag har fått nya vänner. Och även de gamla hänger kvar även om vi inte pratar så ofta. Och det ber jag om ursäkt för. Är väldigt omitiverad ibland. När det gäller ringa, smsa, gå på fester m.m Men ni finns kvar i mitt hjärta. Jag har fyllt år minsann. Kanske inte behöver berätta om det då alla fyller år en gång om året :P höhö. Men två dagar innan julafton åkte vi till ULLARED. Har inte varit där sen typ 2007 eller nåt så var ett tag sen. Åkte dit med pappa, helen, hampus, kalle, och några vänner till pappa och helen. Vi bodde i ett litet hus. Käkade på kinarestaurang och shoppade loss riktigt :) Mycket roligt och jag ska lätt göra om det nästa år.. :) Var även ledig julafton och det var riktigt skönt att bara kunna slappna av och inte behöva åka iväg mitt i allt. Förresten min bror har ju fyllt 18 iår. Det är väl stort. Och han har fått körkort. Och fått en skrotklar bil till att gå igenom besiktning med en anmärkning.. :d Jag är stolt över min bror. Och kommer alltid vara det vad han än gör. Och jag har i år fått mitt första böter också, Igår faktiskt. Parkeringsböter på 400kr. haha jag dog litegrann. :P Jag har öppnat ett sparkonto i hopp om att kunna spara lite pengar så att vi kan köpa ny bil, resa eller så. Ifall nåt går i sönder. Eller om man får extra utgifter.
Nej. 2012 ska bli mitt bästa år. Jag ska bli mer hälsomedveten. Gick så bra i höstas. Märkte skillnad på kläderna. Igår fick jag på mig ett par byxor som jag inte haft på ett tag kunde knappt knäppa knappen :P haha så imorgon startar jag med andra bullara. Minst 1 timmes promenad om dagen. Eller iaf 5 ggr i veckan. Helgerna kan man ju slappa lite på,. Det får man. Står fortfarande i valet och kvalet i om jag ska köpa ett gymkort eller ej. Jag vet inte riktigt ännu. Funderar på det. Men jag får se Kalle ska opereras den 16 januari. magsäcksoperation. Så han kanske kan bli min träningskompis. Så man har någon att gå mer. Han kanske blir mer motiverad till att träna. Och det hade ju varit najs ;) Om han blev lite biff :) ME LIKE..
Nej. Nu ska jag inte tjata mer. Kanske ingen som orkar läsa såhär mycket.. Men ibland måste man bara skriva litegrann. :) Ska jobba ikväll/natt och dagen imorgon. Så det kommer bli en mysig nyårsafton med min brukare. Jag har bestämt en fin matmeny. Och lite gottis och sånt. Sen ska vi självklart titta på grevinnan och betjänten. Hoppas ni alla får en bra nyårsafton och
GOTT NYTT ÅR

Hur man får sin man att bli som man vill..

Önskar jag kunde svara på det. hahaha... Antar att man inte kan ändra på människor sådär bara. Men min man kommer förändras vääääldigt mycket inom snar framtid.. Och det ser jag fram emot.. Kommer bli väldigt avundsjuk men jag är glad för hans skull. :) Och att allt kommer bli mycket lättare för oss. Finns väl inget man kan se fram emot mer egentligen. eller jo asså jag hade ju kunnat tänka mig att gå samma väg jag med. men jag tror inte jag klarar det. jag får göra de på egen hand..
aja. Nej
Jo jag vill skriva lite till förresten. Ibland känner jag mig väldig lite uppskattad av folk. Känns som man ger och ger och ger. men får ingenting tillbaka inte ens ett TACK. hur mycket är ett tack begär liksom? Trodde det ingick i barnuppfostran att man säger tack. Och förlåt. Tar och ger. Vänskapen bygger på att ge och ta. Förhållanden allt är ge och ta. För om en person bara ger och ger hela tiden då tar ju dens energi slut och den orkar inte ge mer men den som bara tar blir girigare och vill bara ha mer och mer och mer. Och det är svårt för den som ger om den har svårt att säga nej och sätta gränser. Jag tror jag säger som blondinbella. att min nyårslöfte blir att lära mig att säga nej och sätta gränser. För ibland blir jag nog ganska överkörd av folk men jag ser inte det själv. Jag tolererar hur mycket som helt också tydligen eftersom den där bägaren aldrig tycks rinna över och jag får ett riktigt utbrott. Någon gång i livet borde man väl få det. då man bara ser svart och inte har en susning om vad man gör. men not so far.
Ibland undrar jag varför jag inte skriver av mig oftare. Innan var jag sååå duktig och bloggade varje dag. men nu har jag liksom tappat det. Och jag var ute och gick varje dag med men det var längesen. Borde nog skärpa mig med det också. Mådde mycket bättre då. och orkade mycket mera. men nu orkar jag nada igen. lat.. usch.
Imorgon innan jag kör hem ska jag köpa bak ingredienser så jag kan baka cupcakes. Eftersom min man fyller år imorgon så får jag baka litta kakor. hoppas det kommer någon och äter upp dom bara. För jag tänker inte äta dom själv ;)

Julhandling

Idag vaknade jag runt åtta tiden imorse. Okej kanske halv nio då. Kunde inte sova längre så gick upp å fixa frukost och sånt. Åt i lugn och ro. Sen vid kanske 11 tiden kom anna och hämtade mig och vi rullade mot väla. Eller ja netonnet, siba och sen väla. Strosade runt där i jakten på julklappar. Hittade litegrann. Men vi önskade ju såklart att vi skulle hitta allt direkt. Men icke då. Efter att väla tagit slut begav vi oss till Famillia och tittade vidare där. Hittade några klappar där. Och anna var nöjd. Jag köpte en Peeling på väla. Såg att bellashop sålde den serien igår tror jag. Och var så jäääkla nyfiken på hur de doftade. Så köpte en blåbärs peeling. Lukta så jäävla gott. Och nu spanar jag efter var man kan köpa fler saker i samma serie över nätet. Blir en julklapp till mig själv. :) Var inom annas farmor och hämta brunkål och åt en pepparkaka. Skit söt tant :) Sen rullade vi till klippan. Och körde 740 of course :D Det gillar vi. Fast var nära på att vi fick gå när vi inte fick upp tanklocket. hahah. John hjälpte oss.. :D
När jag var halvvägs upp i trappan här hemma öppnar grannen dörren och säger "Johanna" vänder mig om och väntar på att nån ska titta fram. Och där står LINUS.. OMG.. Som jag har saknat honom.. Linus är han som fotografer i v-ås. Kille vi hittade på twinlake förra året. Åhh han är sååå rolig.. Så snäll. Visste iofs att han var hos spinken men var kul att han kom och sa hej. Saknat honom :)  Sen skulle dom iväg på möte och han visste inte om han hann komma tillbaka. Men fick ett litet sms av honom sen att vi skulle få bröllopsbilder på posten. Så snällr och han skulle försöka hinna klippan en runda till innan han åkte hem. Han bor i New york med sin fru Ingrid. Åhh jag tycker att det är fantastiskt. Han är bäst :) Och jag är glad att vi har fått äran att hänga med honom.
Och hoppas på att få träffa honom många fler gånger. Bästa var i v-ås han bara dök upp från ingenstans.. Det var sååå kul :)
Nej. nu ska jag kolla vidare på lite allt möjligt.. Och vila min trötta kropp. Ont överallt..

Julshopping

Idag ska jag julshoppa med anna.  Saknar henne sååå mycket. Ser fram emot idag.
Tänkte ta lite sovmorgon men det gick inte så bra. Torr i munnen, ont i näsan, Katten klampa på mig.. Usch. Är iaf vaken. Tog upp frukost bullar ur frysen och hissade upp rullgardinen och då ser jag SNÖ. Ytterst lite men skit i det. Nu kanske man får lite mer julkänslor. :) Igår var vi hos veterinären med moa. Hon är där nu också och ska dra ut litta tänder. Hade jättemycket tandlossning. Man skäms nästan när veterinären ser det. Men man märker ju inte det eftersom hon inte har visat något tecken på att hon har ont eller så. Förutom i lördags när hon inte kunde stänga munnen. et var lite äckligt faktiskt. Och isadora kom hit och pelade ut en tand med en pincett. Den satt liksom inte fast alls.. Stackars moa. Har iaf försäkrat alla katterna nu ifall det händer något. Skönt.  Efter vi hade varit hos veterinären körde vi till svärmor och fikade. Goda wienerbröd och någon mandelmassa topp med choklad och sylt. Skit god :) Sen körde vi inom Netto i  perstorp och handlade lite. Jag hittade mina hellokitty kinder ägg :D Med smp hellokittys inne i :) Också fick jag cupcakes att hänga i julgranen. SÅ FINT :) I love it..
Nu måste jag gå iväg och fixa mig litta innan anna kommer. Hon skulle snart till hästarna så i skulle åka efter det. Så jag får väl vara färdig. FÖR EN GÅNGS SKULL. hahah

Förkyld

Blir bättre och bättre. Kände mig relativt pigg när jag vakna eller rättare sagt väcktes av min man som fräste ut halva hjärnan. ysss.  Iaf. Moa är sjuk. Hon har tandlossning som fan. Vilket betyder veterinären. Och eftersom jag är friskare än Kalle så blir det på min lott att ta henne dit med svärmor. Jag förbereder mig mentalt. För det där med sjukhus, vårdcentraler, veterinärer är inte min grej. Vet inte varfördet börjat komma men mår verkligen jätteilla. Frågade Kalle om jag var tvungen att åka med. Och well av hans svar att döma så behövde jag nog det istället för han. Jag får väl bita i det sura äpplet och åka iväg och göra det. 15.15 ska vi vara där. Får prata med han när han kommer hem. Jag slapp ju faktiskt göra saker när jag var sjuk så då ska han också få slippa. Han får stanna hemm och vila. Min lille man. Aja. Sitter här och snorar. Har diskat. Färgade håret igår eller ja undercuten. Fortf inte orkat göra vid håret och fota det. Men palla liksom. Ingen lust när man är typ döende ;) Jaja. Väntar på dammsugarpåsar så man kan dammsuga. Kanske ska glo litta gossip girl i väntan på min man.. Och måste berätta om färdig. (Som fyller år idag) GRATTIS.. Vi smsa massa igår och då skrev hon ett jättesött inlägg :) Åhh jag saknar henne jättemycket. Fan att hon eller jag bor så långt bort. Hon är för jävla söt. Men nu har vi bestämt att vi ska åka till ullared nästa år till våren. Och kanske en runda till väla med för hon hade aldrig varit där.. Kan bli roligt. :) Satt och titta på bröllopsfilmen med. Och där är färdig med. Jag gillar henne. :)
moparmaniac.blogg.se <----- FÄrdigs blogg om ni vill läsa :)
Nej nu ska jag göra något vettigt med mitt liv. Hejdå

Ytterst lite förbättring.

Jag är fortfarande typ dödsjuk. Fick penicillin idag. Så rensa bort bacillerna om där är några. Känner mig helt trött, död, febrig, varm, kall, m.m. Ont i huvudet å sånt. Köpte ZYX halstabletter imorse. Känns bättre i halsen. Innan kändes det som om det typ krampade i halsen. Bara bultade ville dö typ. Nu hade jag kunnat sova en timme eller två. Ätit en apelsin druckit antioxidant och c-vitamin och mivitotal och hostmedicin tagit tre pandoil två pamol ett antal halstabletter.  Och tagit penicillinen. Ska ta en gång till idag.. Blir inte alltför många ryck denna helgen kan jag lova. Får se om jag är frisk nog till att kunna jobba på måndag.. Hoppas det. Just nu känns det som jag ätit en citron. Typ svettas och sånt.. USCH... Ibland önskar jag att jag kunde dö under tiden jag är förkyld. Jag hatar det. Och trodde att jag kurerade mig så bra mot förkyldningen. JA ELLER HUR.. Nu kom det tre gånger så hårt istället. USCH..
Nej. Om man skulle ta och slå igång ännu ett avsnitt av Gossip girl och kanske "råka" somna ifrån det.. Låter som en bra idé ADJÖ

Sjuk!

Är sjuk. Mår riktigt dåligt. Förkyld, ont i halsen, hosta och ont i övriga delar av kroppen med. På tidiga mornar har jag så ont i halsen att jag inte ens kan svälja. Känns som någon skär en kniv i min hals varenda gång jag sväljer. Och kan inte hosta då heller för det händer liksom inget för typ slemmet bara sitter fast. Äckelvarningn förlåt. Ligger på soffan knarkat vitaminer, halstabletter, panodil och nässpray.. Nu väntar jag på att Kalle ska komma hem med bafucin och hostmedicin. Så kanske jag kan sova någon timme eller tre. Tittar på Gossip girl säsong 1. LOVE IT.. Slut på bra filmer på torrent sidorna. Har en film men väntar med den tills jag tröttnar på Gossip.
Åhhh kan han komma nu eller. Skulle jobat igår och idag men det kunde jag ju typ fetglömma. Känner mig som en död säl. Och är så jäävla gotte sugen men får inte äta något... Känns så jävla onödigt egentligen asså.  Nej nu ska jag titta vidare och tycka synd om mig själv. Pusss

Haircut

Har klippt håret idag. Skit snyggt men orkar inte fota och visa nu.. Så det får vänta..
Vaknade imorse och var skit irriterad i halsen typ helt torr man sväljer och sväljer men känns som det typ är helt trott hela tiden. As jobbigt. Iaf ringer och beställde klipptid och fick komma redan en timme efter jag ringde. Skit bra ju.. När jag koom hem låg jag på soffan bara och har gjort det sedan dess typ förutom när jag var hos Henke på Milano och hämtade mat. Orkade inte ära strömming idag så fick blev burgare istället. GOTT och Mätt blev jag. Nu glor jag på Teen mom och väntar på att Teen Mom 3 ska börja. Är ganska godissugen men pallar liksom inte trycka ner nåt. Hade suttit fint med lite ostbågar men vet i fan om jag orkar äta..
Imorgon har jag kanske planerat in en väla tur antingen med mig själv eller med sara. Vi får se. Kanske min man vill med. Men vi får se.  Åhh har fortf beslutsångest över ostbågarna.. Huhh.. Neee jag ska skita i det. Men vi har typ nada hemma och knapra på.. Jo pepparkakor men det är inte gott utan mögelost.. BAAH...
Idag fick jag lite grejer jag beställt från Ebay, Min klocka kom men den funkade givetvis inte så jag mailade dom och fråga f.r den lös sen lös den inte mer så något måste ha gått fel. Men armbanden och dubbelringen var SKITFINA.. :) Sitter och kollar runt efter lite hårprodukter med. Har önskat mig Bed Head Cand kollektionen av mamma i julklapp. Och hittade nån hårinpackning/färgning som jag tänkte jag skulle prova :) Sugen på lite sånt. Sen ska jag försöka hitta en svart/lila hårfärg och färga undercuten jag gjorde idag. Också ska jag färga resten rött.. :) Kommer bli najs som fan
Nej. Nu ska jag glo vidare Adjöö

Presenter.

NU. Mina vänner. Om här är några. Så ska jag lägga upp bilder på mina presenter men även det jag handlade på förmedlingscentralen. :D Naaajs. Så här kommer lite pics :)
PRESENTER
Detta handlade jag på förmedlingscentralen igår.. SÅÅÅ FINT :)
Nu Laddar jag ner lite filmer så ska lägga mig i ryggläge i soffan och bara glo film. Lite popcorn hade varit najs men jag orkar inte handla så får bli macka istället. Och julmust och Aladdin mörkchoklad :)

Okej!

Varit iväg idag på en utflykt med jobbet. Trevligt. Shoppat litegrann när vi ändå var iväg. Visar imorgon. Ville bara nämna att jag hade köpt lite julklapps.. :) Och undrar var vissa julklappar tar vägen.. Nästa år ska jag köpa alla julklappar i en affärg och INTE beställa på internet. men vet ju aldrig om det kommer fram. Är skit nervös för några inte ska hinna. De som jag köpt från utlandet.. Ihhh.. Hoppas hoppas hoppas..
Jag önskar tips från er som läser om var man kan köpa en fin julklänning till ett bra pris? Funderar på att masa mig till väla och glo på New yorker. Bara varit i den affären 2ggr nere i lödde. Så hade velat åka in själv och mysa runder där. I min egen värld utan någon annan. får se.

10 December 2011

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag. HURRA HURRA HURRA..
Och jag jobbar ända tills imorgonbitti.. :D Hadek alas igår fick massa fint men orkar inte berätta det här... Så vi får ta det imorgon typ :P Kanskek an lägga upp lite pics och sånt.

Förlåt!

Att jag sugen på att uppdatera nuförtiden. SUGER SUGER SUGER.. Igår typ gick jag in i en bubbla där jag bara va. Kände ingenting typ. Bara väntade och bara va. Nalade ändå 40 bullar och en kladdkaka. Men kände ingenting för det jag gjorde utan det var bara ett måste liksom. Skulle ha gäster men kände inte alls för det. Skulle på julbord med jobbet men kände inte alls för det. Gästerna kom och jag fick en suuuper duper fin tröja från Gina tricot av anna och tobbe. Dom tyckte min saffranskladdkaka var fantastiskt god. Sen åkte dom hem och skulle åka till Västerås. Så jag fick ett uppdrag att passa lille adolf. Kan jag väl göra. Efter en stund kom pappa med present också. Presentkort på Ullared på 1200:- Så gött med lite extra pengar faktiskt. Om man hittar något sweet man vill ha kan man köpa det. Sen skulle jag åka på julbord. Mådde illa och hade ont i magen hela vägen från ytterdörren till ljungbyhed. Satte oss ner och fick glögg och sånt. GIck okej och få ner det. Men mådde lite illa mellan klunkarna. USCH. Åt lite sill det var gott och mådde inte illa förrän jag hade ätit upp. Sen när vi skulle gå på köttet mådde jag skit illa. Tänkte ur fan ska detta gå.. Uhööö. Iaf fick ner lite god mat. Men önskar att jag hade kunnat smaka på lite mer. Iaf mådde illa ända tills jag la mig i sängen.. Uh.. Fattar inte varför..  Mår illa, är trött, känner mig febrig. är lite down. Pallar inget, vill inget, orkar inget. Men jag måste. MÅSTE ta mig i kragen nu för jag ska ha kalas imorgon. Måste baka en kladdkaka till städa toaletten dammsuga och torka golvet. Jobba duscha m.m
Så jag antar att jag inte kan sitta här och klaga mer nu utan måste ta mig i kragen och göra det jag ska.

Gina tricot

Tänkte att det är ju faktiskt några dagar kvar tills jag fyller år.. :D Gör ett sista utrop på en önskelista. Denna gången på saker från gina tricot.
Storleken på sakerna frå vara i XL förutom jumpsuiten den får vara i L då den inte finns i XL. Men har provat den och den pasar. Amerikanska flaggan klänning tänkte jag ha på julafton.. :D åhh det är sååå snyggt. Får nog storshoppa på gina en dag. Så många snygga kläder dom har asså.. SÅ SJUKT IN LOVE....
Så Kalle jag vet att du hatar jumpsuiten men I LOVE IT.. Vet inte om han har köpt nånting. han ville slå vad innan att han hade köpt men jag vågade inte. Man blir så överraskad av honom. För han är verkligen oförutsägbar när det gäller presenter.. :)
har fått en beställning på 3 ringar ska köpa hem till anna lilla. hon blev IN love i döskalleringen med rosetten på huvudet. Hittade även en med en hatt på och en rosettring.. :D Så ska beställa hem till henne nu tänkte jag :)
annars jobbar jag som vanligt. imorgon är jag ledig och då ska jag baka till kalaset. är ledig på onsdag med så får kanske baka något då också. Ska på julborn på onsdag med. På spången med jobbet. Kommer bli najs :D Riktigt skoj.
Nu ska jag kolla lite Ebay och jobba vidare. tjohopp

Önskelista

Min mamma ringde precis och frågade vad jag önska mig.. SPÄNNANDE... ;)

Lost i huvudet

Kan man nog säga att jag var igår.. idag har jag huvudvärk, känner mig helt febrig.. uhhh.. :( Jobbar of course. and I like it. Ikväll är det bingolotto såklart. börjar bli riktig pensionär också. haha. Kalle han premenuerar på bingolotto. Lökig han är :P men bättre et än å behöva köpa dom varenda jävla söndag liksom. aja igår shoppade jag på ebay. SÅKLART.. jag är så fucking in love i sakerna där, Och priserna gör inte saken bättre. Man BLIR SJUK... Och som vanligt när jag shoppat något så tänker jag lägga upp en bild på vad jag har shoppat :D
Tyvär kan jag inte avslöja mer än såhär :P
Visar IRL när sakerna kommer istället.. Lättare :D Hoppas dom hinner komma bara :D
Aja. Jag känner att jag liksom skulle vilja skriva hur långt inlägg som helst men det går inte... För jag vet inte vad jag vill skriva om just nu :P

Lördag!

Idag är det Lördag. vet inte riktigt vilket datum men det kan ju kvitta ändå. Eller hur. Ska iaf jobba dygnspass snart. Så får väl gå å packa.. :D Jaja. Nu ser detta jätte super negativt ut. Men jag orkar inte eller rättare sagt hinner inte nu. Jag skriver senare... Pooossss

Om att ställa upp för varandra.

Igår jobbade jag 8-17 skyndade hem för att åka iväg och hjälpa svärmor med en frys. Svåger hyrde ett släp och jag och Kalle körda till ljungbyhed till Ingrid och Gunilla för att hämta frysen. DÄR kom det värsta. Vi skulle få upp den ifrån källaren. Well. Kalle är hjärtsjuk, Ingrid är sjuk och Gunilla är gravid. See what´s Left. ME. Men ändå så står kalle och drar och sliter i den här jävla frysen. ALLT VAD HAN ORKAR.. halvvägs upp i trappan får vi kasa ner den igen för han orkar inte och håller på att tappa byxorna. Gunilla erbjuder sig att hjälpa till men Kalle mena på att hon inte heller kunde ta i för mycket. Men hon klämde sig in mellan frys och trappa och tar tag i frysen och försöker få upp den. Men det slutar med att vi får kasa ner den igen. Vi vänder på den för att få den tunga delen uppåt och jag ställde mig längst fram. Får tag i frysen och får upp den i halva trappan. I andra änden ser jag kalles huvud sticka upp och jag ser hur röd han är i huvudet. En enda tanke cirkulerar i mitt huvud. "LÅT HAN INTE TAPPA DEN" Gunilla står nere med kalle och puttar på och hjälper till att lyfta när jag lyfter. Tillslut ser jag att där bara är några få trappsteg kvar. ÄNTLIGEN FÅR VI UPP FRYSEN. När vi väl är uppe kan vi pusta ut.  Vi får ut det i släpet och även en liten kyl och en låda med saker. Perfect. Bytte några ord med Gunilla sen begav vi oss mot Färingtofta. Jag tänkte bara på hur egoistiska människor är ibland.  Där var jag, en sjuk som får bära max 1 kilo och en gravid. Väl ute hos svärmor fick vi in frysen i huset och kylen i garaget. Sen fick vi stressa hemåt för att hinna lämna släpet och bilen. Bytade bil till min och körde ut till henne igen för vi skulle hjälpa henne att bära in köttet till frysen.  Vi fick middag och då var klockan typ 9. Hungrig som en varg. Och retade mig på egoismen som existerar otroligt mycket bland oss svenskar. Egoism och Avundsjuka det är de vi lever på. Var väldigt nöjd med maten som bestod av raggmunk och bacon. SÅ JÄVLA GOTT. Sen satt vi och pratade till halv tolv och konstaterade att vi orkade inte bära något kött någon av oss. Kalle bad svärmor ringa idag om hon behövde hjälp så kö.  vi dit och hjälper henne. Men hon vill klara allt själv. Men jag sa åt henne att hon kunde ju inte bära allt själv. Men jodå det kunde hon sa hon. Envis är hon. Iaf så får vi ringa henne sen och kolla läget och köra ut om hon behöver.
Väl hemma var det sängen direkt. Det var så tyst och lugnt på gården. Väldigt ovanligt. Men skönt. Sovit gott hela natten. Vaknade tio över sju. Väckte Kalle för han vill se julkalendern. Sen somnade jag om. Nu väntar jag på att han ska komma hem men det är inte förrän om typ 2 timmar eller nåt. Vi har planerat att åka till Ikea idag och köpa värmeljus. Vi måste för det är helt slut här hemma. Också kolla lite övrigt. Kanske några snygga julsaker. Eller nåt snyggt tyg man kan göra dukar på. Vill ju ha matchande på soffbordet och matbordet här i vardagsrummet. Just nu har jag en grön i tre olika gröna och en vit. Också vinröd fondvägg :S Vill att allt ska matcha med varandra. Men inte så lätt alltid.
Nej nu ska jag kolla färdigt The Walking Dead.
Vill bara skriva av mig lite om att ställa upp för varandra. Vilket för mig är väldigt viktigt.

Ebayfynd.

Nu kommer bilden på sakerna jag köpte på ebay. detta är ifrån ebay.se vet inte skillnaden på ebay.se och ebay.com antar att det är lite svensk baserat och att man kan välja vilket land man vill söka efter grejer i. Fast jag brukar söka i allihopa. För alla vet ju att vissa saker är billigare i USA än i kina och tvärtom. hittade även billiga saker i England där jag beställt några saker ifrån.. Åhh I`M IN LOVE...

har ni frågor eller funderingar så hör gärna av er. Om ni kanske letar efter något spec eller andra fråogr. Jag är öppen. och svarar gärna. kommentera eller maila på [email protected]
Adjö

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus