83,5kg

Ja, 13,5kg till målet. Helt underbart har gått ner 20,5kg  :) Kan et bli bättre eller??? JAG LÄNGTAR tills jag är under 80. Vilken känsla det kommer va. :) FYFAN.... Idag har jag rensat bort tre par jeans som jag VERKLIGEN inte kan använda, Väck med dem, ut på tradera. Ska försöka sortera tröjorna också, när jag får tid en dag i livet typ.. 
 
Precis lagt barnet i sin säng, skönt att få lite kväll för sig själv. Så underbart skönt att ha babyvaktskameran så jag kan se honom hela tiden. :) Underbart är det.

När ska det plana ut????

Det känns som om livet är en stor berg och dalbana hela tiden, Halva dagen kan det vara bra och helt underbart, andra delen av dagen så förvrids allt och allt blir ett stort svart hål. Sen är det bra i två dagar sen blir det upp och ner igen.. Jag förstår inte hur, men jag önskar att det snart blir en jämn gång. För man orkar inte såna twister hela tiden. Ibland rör det om hela livet... Jag önskar bara att allt var bra. Och att allt var lugnt. Jag är inget bra på att höra av mig till vänner och det resulterar i att jag sitter själv. Jag har haft och har fortf en riktig hemmakärperiod. Och jag tror inte att någon kan ändra på det utan det måste få ta sin tid liksom.. 
 
Nej, Nu orkar jag inte skriva mer, hade jättemycket i huvudet men jag orkar inte helt enkelt.. 
 
 

Måndag!

Började skriva ett inlägg i eftermiddags men jag orkade inte skriva mer än en mening så jag sket i det. Tänkte skriva litegrann nu, fastän jag inte direkt orkar men, skit i det. Jobbar as usual. Annars är det som vanligt. Känner mig lite piggare än innan, med hjälp av medicinen. Idag sov jag och Viking till kvart över nio. eller ja, vi va vakna vid sju och han åt och så, sen somnade vi om båda två. Skönt, behövs ibland. Ändå slocknade han vid ett tiden tror jag, och sov till halv tre kanske. Trött kille. 
 
Kan knappt fatta att det är mindre än en vecka kvar tills han fyller år. Ofattbart.. aja, nu ska jag återgår till arbetet. 
 
Skriver kanske mer imorgon.. 

När du inte längre vet.

Ibland har man förändringar i kroppen, man ändras från år till år. Saker som sker i livet gör att du ändras. Både positiva saker och negativa saker. Man blir deprimerad, man blir glad, man bir ledsen, man blir förvånad, motgånger och medgångar. Allting gör att vi förändras som människor. 
 
Jag har kommit till ett stadie då jag inte länge vet vem jag är. Jag känner inte igen mig själv. Innan var jag aldrig sur, jag varsmart, snabbtänkt och hade stort tålamod, jag kom ihåg allt jag skulle göra och lite till. Jag tyckte det var kul att umgås med folk och ut och festa. Nu, vet jag inte vem det är som sitter här.
 
Jag är trött 24/7, spelar ingen roll hur mycket eller lite jag sover. Jag är orkeslös, orkar inte ta tag i saker och ting allting känns jobbigt och psykiskt påfrestande. Jag orkar utföra en sak per dag sen är jag så trött så jag hade kunnat somna. Jag tycker det är jobbigt at umgås med mina vänner. Det känns skitjobbigt att gå hemifrån och vara social när jag är ledig. Vill helst av allt isolera mig här hemma och inte prata med någon alls.  Jag glömmer saker, gör korkade saker, är trög förstår inte saker som folk förklarar. Jag skulle aldrig ens tänka tanken på att åka på fest, för det är jag alldeles för trött och omotiverad för. Ibland orkar jag inte ens göra mat till mig, och det tar MAX 1 min. Men jag orkar inte. Jag bråkar med Kalle, Viking hamnar i kläm. Har inget tålamod, blir irriterad direkt. Förstår inte varför? Jag vill ju inte ha det såhär. Glömmer saker jag säger osv. 
 
Igår var jag hos läkaren och berättade om mina symtom. Och sa att jag känner mig allmänt nere. Efter 5min konstaterade han att jag hade en depression. Och att det inte var någon tvekan om saken. Och han börjde berätta saker och jag tänkte DET ÄR JU JAG! Fick utskrivet medicin, återbesök om 3-4veckor och remiss till kuratorn som jag har gått hos innan. Och jag hoppas innerligt att det hjälper, för jag vill verkligen ha tillbaka den glada Johanna som var i full fart och ute å svängde å hitta på saker. Bara att ens åka å handla tar emot. Jag orkar inte. 
 
Idag är jag iaf HELT LEDIG. Har satt mobilen på "Stör ej" så den ringer inte och vibrerar inte. För idag behöver jag vara HELT själv. Eller ja Viking är ju här, men utöver det. Vaknade även med ont i magen kramper till och från. SÅ idag behöver jag BARA VARA.. 
 
Ta hand om er.

Invägningsdag idag.

Ska på invägning kl 15 och p-möte kl 16. Får se hur allt går..
 
Köpte iaf en tröja från tradera strl 42/44. Oversize, men jag ser ut som jag har dragit på mig ett tält när jag har den på mig.. MEN JAG ÄLSKAR DEEENNN.....

Recept!

Ja, igår bakade jag resten till Vikings kalas. Nu ska jag bara komplettera med nåt bröd och göra pajen som vi ska ha till efterätt tänkte jag :) 
Några efterfrågade recepten på några kakor, Så jag slänger upp det här..
 
Lakritskakor

200gr smör
2 1/2dl socker
1 1/2 dl mörk sirap
6dl vetemjöl
2tsk bakpulver
2msk vaniljsocker
6st Kick lakritsbitar
 
* Hacka lakritsen i bitar
* Arbeta ihop ingredienserna till en deg
* knåda i lakritsen
* Rulla ut degen till fingertjocka längder
* Lägg på plåt med bakplåtspapper och tryck till med gaffel
* Grädda kakorna i ugn i 200grader tills dom har fått färg 10-13min ca
* Skär i sneda bitar medans den är varm
* Låt svalna på plåten.
 
 
 
Oreocheesecakes

12 st
 
200gr cream cheese
1 1/2dl gräddfil
3/4dl socker
saft och rivet skal från en lime
2 ägg
 
 
* Vispa cream cheese och gräddfil mukt med elvisp
* Häll i övriga ingredienser och blanda till en smet
* Ställ pappersformar på en plåt
* Lägg en oreocookie i botten på pappersformen
* Häll smeten i formen ovanpå kakorna
* Grädda i ugnen i ca 25-30min i 175 grader
* Smeten ska stelna helt men inte bli bränd
* Låt svalna och ställ i kylen till servering
 
 
 
 
 
 
 
Sådärja. Varsågoda. Recepter på Oreocheesecakes kommer ifrån www.heavenlycupcake.se Hon har jäätttemmånga fina kakor, tårtor, bakelser m.m. Ser så gott ut.. 
 
 
Bjuder på en bild på mig också 
 
 
 
 
 

ORK!

Egentligen orkar jag inte skriva. Ibland undrar jag om jag ens har någon ork. Allting känns skitjobbigt. Och jag orkar inte. Så ska det inte vara. Ibland är jag så orkeslös så att jag mår illa. :/ Inget bra det heller. Allting blir ju lidande. Jag är trött, sur och tvär, jobbet tar all energi när man jobbar. Och sen när jag är hemma ser jag allt som behövs göras. MEN JAG OKAR INTE.. Orkar inte ugmås med nån, orkar inte köra och handla orkar knappt klä på mig ibland...Blöö.. Ringer nog VC imorgon asså.. 

det går bra nu!

det går så bra nu alltså.. Så himla bra. :) Lilleman fick bytat mat till en ännu fetare då dietisten inte var nöjd med hans vikt. Vad ska man göra liksom. Den nya maten kan man göra sås på, göra pannkakor, choklad pudding. MASSOR. Så att han får känna att han äter detsamma som oss. Provade att gör pannkakor idag på den. Pannkakorna blev skitbra men Viking gillade dem inte. Blir nog lättare när han har fått tänder. Gjorde mannagrynsgröt till honom också idag. det gillade han. Kokte äppelmos. Första satsen fick jag slänga, hade förmycket vatten i. andra satsen blev bra och ligger i frysen nu :) Perfekt att ha på gröten. Ska göra mer mat till honom. Måste bara ha fler burkar att frysa in i. Kan man frysa glasburkar? eller någon som vet var man kan köpa små plastburkar? Ikea har kanske? Viking ÄLSKAR ju fisk. Gjorde ptotatis, torsk och broccoli till honom för ett tag sen det gilla han. Men tänkte göra potatis, kött och brunsås på hans feta mat och frysa in. :) Känns mycket roligare och bättre att göra mat själv. Man kan mixtra masa och ta det bästa av allt. :) 
 
 
Idag var jed ledig på dagen. Skulle tvätta hade jag bestämt idag. en maskin, hann jag iaf. Den andra maskinen baa hängde sig så jag lämnade över det till kalle se om han kommer ihåg. Imorgon ska jag väl fortsätta tvätta lite. Gå och posta ett brev och ta det lugnt tror jag. Bädda ner oss i sängen en stund ska jag minsann. På Lördag ska jag ligga kvar i sängen LÄNGE.. Ska på dop kl 13. Men innan dess hinner man ju gottasig ganska bra :) Ska bli så kul. Har inte varit på dop sen min kusin döptes tror jag. Förutom Vikings då. :) Kul. Freddies tur. Ska bara hitta en bra doppresent :) 

Okej! jaja.

Jag verkligen hatar ordet okej som används i skrivande syften. Man vet inte vad personen menar. Är det 
Okej = Okej som ett frågande svar (Okej?)
Okej = Som att personen inte tror på det man säger.
Okej = Som i att personen menar bara okej liksom.
 
Det är skitsvårt att veta. Samma som jaja.
 
jaja = Skitsamma
jaja = visst
jaja = surt
jaja = förvånat
 
Man vet inte när man skriver. OK är nog värre. Eller som min bror brukar skriva A. Varför bara skriva ett A? Så kan man väl lika bra skriver Okej? Baaah....
 
Snart har jag jobbat 2 av 5 dagar. Längtar efter ledighet... Jag ska försöka få föräldrarledigt i slutet på nov. Vet inte om jag kommer klara av att jobba, känslomässigt alltså. jag tror att det kommer bli väldigt mycket känslor. Alla saker som hände fr.o.m 22/11 förra året kommer spelas upp i hjärnan igen. Har redan börjat. Känner mig jättestressad och har feteångest över att han snart fyller ett. Jag vet inte vart detta året har tagit vägen. Det har gått så jäääkla fort. Det är sjukt.  Sen fyller jag 26. Minns inte ens att jag fyllde 25. Min 25 årsdag tillbringade jag ensam på sjukhuset och patienthotellet. Gottade mig dock med en ceasarsallad från presbyrån och choklad å julmust. Men det var inte så min 25års dag skulle va. inte alls.. Jag skulle va hemma, kränga kakor och vara fet. Inte sitta själv med sköterskor och Viking på neonatalavdelningen i Lund. Inte. Jag skulle inte va mamma. inte än. Inget stämde. Det skulle inte va snöstrom och Kalle skulle ju vara med mig och äta kakor, prata med släkten osv. 
 
Tänk vad livet kan vara oförutsägbart. Ingenting blir som man har tänkt eller planerat. 
 
 

Invägning DELUXE...

Ja, mitt första delmål nådde jag igår. Med 3 hekto slog jag det. Mitt mål var att väga under 90kg. Och jag vägde 89,7 :) YEY.. Det är på rätt håll nu minsann. Nu när dieten funkar som den ska så ska jag ta tag i motionen. Den ska sitta som en smäck. Började idag. Gick upp kvart över sex ca. Och gick ut på en snabb promenad på 30 min innan jobbet. Satt där den skulle. Utrustad med pannlampa och runkeeper. Men ögonen vande sig ganska snabbt vid mörkret så behövde inte pannlampan. 
 
Igår på eftermiddagen så åkte jag på massage som jag fått i morsdagspresent. Thaimassage råkadej ag utför visst, fick inte välja på så mycket. 
 
Gjorde skitont i ryggen, speciellt svanken. harn ågot med min svank så det räcker man petar så gör det asont. Kommer ihåg när dom skulle lägga spinalbedövningen innan Viking skulle ut. Han skulle bara "Känna" var han skulle lägga sprutan. Han petade lite och jag började storböla. FYFAN vad ont det gjorde. Och Kalle har skullat massera mig några gången men gör så jääävla ont. Idag när jag gick på toa så såg jag feta blåmärken runt hela området vid svanken typ. FY FAN vad det gör ont. Kunde knappt sitta i bilen påvägen hit.. FY FAAN.... 
Men jag hoppas att det blir bättre med ryggen efteråt iaf. Och att jag slipper ha så ont så det känns som någon sågar av mig överkroppen iaf.. 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus