BB 24/7

Idag har jag tränat. Och jag ska träna imorgon igen :D FINT. Så jäääkla skönt när man har gjort det. :)
Sen var jag lite uttråkad så jag körde till famillia. Köpte ett nytt linne som jag kan träna i :) Och  Glitter hade 75% på allt i hela butiken så jag tog en sväng in där också. Och fick med min två hårband, en dubbelring, ett halsband och ett armband. :) Fint fint :) Imorgon ska jag få ett nytt träningsprogram. Och jag verkligen LÄNGTAR efter att få träna igen. Det är verkligen roligt :) Idag efter jag hade tränat skulle jag träffa en sköterska och prata om kost. Och hon tyckte att min kost såg så bra ut så jag behövde inte komma dit mer. Lite små justeringar skulle göras. Så fick med min tre papper med lite tips sen fick jag gå hem :) Sen när jag kom hem så fick jag köra min man till VC för han skulle ta prover och han kunde inte själv eftersom han har ont i armbågen. Så jag fick assistera honom.  Min lille man. Ikväll har vi ätit sötsur marinerad kyckling, färsk spenatpasta och sallad. Gott gott :) Jag älskar det. Och jag är faktiskt mätt fortfarande :) Köpte ett choklad innan ifall jag skulle bli sugen men jag känner liksom att Nej jag behöver inte det. inte just nu iaf. Kanske kan bli två rutor till kvällens BB,, :) Nej nu måste jag se på 24/7 som visas på TV11 nu :) Imorgon ska jag kolla upp nagelförlängning. Ganska sugen :)

Then it´s tuesday.

Tränade igår som sagt. Och idag har jag träningsvärk från Helvetet asså. Plus att jag drömde att jag tappade en tand. Och sen smulade sig resten i min mun. Så spotta ut tandrester hela tiden. Sen tappa jag en till. Sen ramla hela tandraden på ena sidan av. Baaah. Gud vad ledsen jag blev. Mådde skit. Men när jag vakna satt alla tänder kvar. Vilken lättnad. :) Kanske ska gå till tandläkaren innan det händer på riktigt. ;) Somnade igår efter BB. Såg inte ens hela BB så får göra det idag kanske. Ska äta frukost alldeles strax. Plockat fram crisp och Keso. Keso är snusiktg gott. :)
Var på hockey igår med Morgan. Det var kul. Fast fick nån panik eller nåt för mitt hjärta slog som fan å hade skitont i magen. Tror det var kebaben. Så jag fick gå iväg å ställa mig där uppe. Vi satt längst ner. Men när jag stod där uppe funkade det. Sköönt. :) Synd bara att jag inte kunde sitta hos morgan å prata å sånt. Men han sa att vi skulle göra om det. Och det gör jag gärna :) Hockey är skitkul :) Nog om det. Fick en kommentar såg jag. Eller två. En av Anna. Den tackar jag för. Och en av Natha. Som jag tänkte svara på.
Svar: Du är så söt :) Tycker det var alldeles för längesen sedan vi sågs. Bor ni kvar i samma lägenhet? Har ni nåt nr man kan nå er på? Så kanske vi kan bestämma en dag och umgås. :) Allihopa. Så ni får träffa min man :)
Ja, Nu ska jag skriva klart. Sen ska jag äta frukost och kolla Teen mom 3 :)
Ikväll är det jobb.

Home again.

Ja, Då har v ivarit iväg på shopping rundan. :) Vi åkte till höganäs. Och outlet området. VI bestämde oss för att först käka i höganäs. Så leta efter en restaurang. Hittade Mardo´s Pizzeria. Där var skitfint. Men ingen service. Kalle bad om en halv portion men fick en fetare än fetast. Tror inte pizza gubben fattade. Där var svinkallt så både jag och Kalle satt med jackorna på. Frös som fan. När vi skulle betala så fråga han om vi var böjda med maten. Ja svara vi. Så sa Kalle att han hade bett om en halv portion men att han fick en stor portion. Så bara skrattar pizza gubben? WHAT? Tror ärligt att han inte fattade riktigt. Aja. Sen körde vi till Lager 157. AS mycket snygga kläder. Om man hade vägt en 15 kg mindre typ. Hittade iaf en tröja på Herravdelningen. av märket Diablo. Kostade 100kr. Kostat 700 från början tydligen. Så köpte den och ett par Frank dandy kallingar till brossan. Sen körde vi till Sport ware. Skulle köpa träningsskor. De billigaste jag kunde hitta kostade 549:- Inga outlet priser direkt tyckte jag. Sen hittade jag ett par för 349:- YEY. Provade dom och de satt bra. Sköna och snygga. Helsvarta. Reebok. Det var iofs Walkingskor men ska bara ha dom så jag inte halkar på träningen. Letade efter en snygg träningströja med. men alla var skitdyra. Billigaste gick på 249:- Iaf vi körde till Sho me tror jag det hette. Och iitala. Fina saker men inget man behöver. Men om ett par månader så blir det kanske en runda dit igen. Eller så bara shoppar vi loss på ullared om ett tag. :) Det hade också varit fint faktiskt. Saknar ullared lite. Det är riktigt kul där. :) Molgi ringde när vi var i höganäs och frågade om jag ville följa med på hockey. KLART JAG VILL :) Så han hämta mig om en 40 minuter typ. Känner mig sleden as hell. Men kan sova ut imorgon. Det ska bli skönt :) Läängtar. Ska försöka hinna tvätta och kanske gå en vända imorgon innan jag börjar jobba med. Vi får se vi får se. :) Nej nu ska jag göra något annat. Inget vettigt. Kanske vila lite innan morgan kommer.. Pusss

Monday fucking monday

Måndag idag. Lite drygt. Men skönt att vara ledig idag iaf. Är ledig typ varannan dag denna veckan :) PERFEKT. Idag har jag riktigt stor lust att shoppa. Och fynda. Jättesugen. Längeesen jag längtade såhär mycket efter att shoppa. Men pengarna får inte ta slut bara. Jag väntar till ikväll å skriva vart vi ska. För om det inte är något att hurra för känns det liksom inte lönt å slänga ut det här. Och göra folk förväntansfulla. Då är det bättre ni får hållas lite så ni blir lite nyfikna. Och jag tänkte att jag skulle fota om jag fyndade. Måste iaf hitta ett par träningsskor att ha inomhus. Kalle mena på att jag kunde ha dem jag går dit i. Men nej dom är ju smutsiga:P Begriper han väl. Kliar i mitt öga som fan. Om en tjugo minuter ska jag infinna mig på VC. Känner mig inte ens nervös för att gå dit längre :D Det är ju bra. Det är ju liksom bara vårdcentralen. :P BIG DEAL. Duktig jag är. :) Åhh  det pirrar i hela magen. Vill bara att kalle ska komma hem nu så vi kan åka. Hoppas inte han är försenad bara. :P Får kanske slänga ihop en lunch till honom. Frågan är vad fan man ska göra liksom.. Det kan jag fundera på medans jag tränar. Ska få ett nytt program dag. Jag ska köra efter tre olika program. Eftersom jag ville träna tre dagar i veckan. Så tyckte hon att jag inte skulle träna hela kroppen varenda gång utan vi delar upp det. Fine by me. Så länge hon slänger ihopa programmet så. haha. För det klan jag icke..

Nu är det kväll och jag är ledig.

Slutade kl 17. Fick ett berg av böcker med mig hem av Mia. Om viktväktarna. Gud vad jag ska studera ;) Iaf. När jag kom hem väntade min exotiska bricka på mig. Smarrigt. Sen kollade jag lite tv och sen hoppa jag in i duschen. GUD vad skönt det var. Fast måste duscha imorgon igen. För jag ska till sjukgymnasten 9.30 tomorrow. Men jag behöver ju inte duscha håret. Imorgon ska jag och min man shoppa loss litta. Jag behöver träningsskor att ha inne. Kanske ett träningslinne eller tröja. Också ska vi kolla litta kläder och diverse saker. Jag längtar så fruktansvärt mycket. För dit vi ska har jag inte varit sen i somras typ. Och då kollade jag inte i alla affärerna. Men imorgon ska jag göra det. Jag ska trampa på varenda millimeter av varje affär. (NOT) Och hitta fiiiina kläder :) Idag på jobb hade jag på mig mina chinos som satt as tajt förra sommaren. Nu tappa jag dom hela tiden. Det känns bra :) Hoppas om en månad att jag kommer känna så i flera kläder. Om jag skärper mig nu asså. SKÄRPA SKÄRPA.. Måste.. Sitter här och väntar på att klockan ska bli 21.00 då börjar BB. MÅSTE SE. Har kokat lite kaffe så jag inte somnar brett två crisp också med en bit paprika på. Ska bli gott :) Undrar vem som kommer åka ut. Jag tror Jessica. Har ingen aning om någon annan som skulle åka ut. De andra är ju typ normala. :D Men vi får se... Ibland kan de mest oväntade sakerna hända. Ska bli underbart att få sova bredvid min man inatt. Gjorde iofs det inatt också men ändå. Saknat han jättemycket denna helgen. Då jag har jobbat som satan. började i fredags kl 17 och slutar i lördagskväll kl 22 sen började jag 9 idag och sluta 7. Så har bara varit hemma och sovit typ. Men det kvittar mig. Jag jobbar hellre än festar så jag får ut litta pengar så jag kan spara och göra lite som jag vill. Och kunna njuta utan att tänka så mycket. Och inte behöva vända och vrida på varje krona för att det ska gå ihop. Nu är det min tur känner jag. att gotta mig lite. I sommar blir det nog V-ås Och kanske varberg helgen efter. Och helgen efter det blir det kanske Kuggnäs. Hade varit kul :) Åka iväg lite och verkligen få semester. Semester har inte samma innebörd om man är hemma när man har det. Det är så skööönt att åka iväg och få längta hem. Som i somras när vi var i västerås. Perfekt väder hela veckan. Trevliga människor. Och vårt bröllop var perfekt. Vår liv kan knappt bli med perfekt som det är nu. Jag älskar Kalle. Och jag älskar att leva med honom och hans synsätt att "allt löser sig" och att det faktiskt gör det utan att jag egentligen behöver oroa mig men jag gör det iaf. Tramisg som jag är. Men vadå liksom? Nej jag känner att jag sätter punkt här annars kan jag blabba iväg i säkert 15 min till. BB börjar alldeles strax också så..

Provocera sig fram till ett kändisskap.

nej tack. Jag är hellre okänd :P Jag har sån enorm lust att shoppa.. :D bara köpa ån fin tunika på gina. :) en ny skön ordentlig bh :) GUUD. .ett par bekväma skor. För alla jag har klämmer i tårna. eller så är dom alldeles förstora.. Känner mig pigg idag. Vaknade halv sju för någon har alarm igång.. GA.. jaja somnade om då väcker kalle mig halv åtta.- HALLÅ SKA DU INTE GÅ UPP.. "NEJ, Jag väntar till TIO I ÅTTA FÖR JAG ORKAR INTE GÅ UPP". lite tosig. Men iaf så ringde klockan och jag satte mig upp i sängen. Kände mig rätt så utvilad för en gångsskull :) Skööönt :) aja. Jobbade ett 29timmarspass igår. Och blir ett 8 timmars idag. lite lättare. Kommer gå skitfort. har redan gått snart 2 timmar av dagen. nej har inte tid å sitta här å dryga. Hade bara en liten stund över. Måste köpa skot med att ha hos sjukgymnasten. hmm var hittar man det en söndag??

Sjukgymnast

För det första så glömde jag nog svara på färdigs kommentar igår. SAKNAR DIG MED. :)
Så nu var det gjort. Gick upp vid tio i nio. Precis ätit frukost och druckit min första celsius dricka som skulle hjälpa till att bränna kalorier. Vet inte om det fungerar och kan ju inte mäta direkt. Men om någon har provat kanske ni kan berätta?  Tittar på outdoor channel för första gången i mitt liv. Ett program som heter Cowboys. Det verkar riktigt roligt:) Ska snart dra iväg till sjukgymnasten för mitt första pass. Spännande. :) Ser fram emot det jättemycket. :) Efter det ska jag hem och duscha. Och om jag inte är död så kanske jag hinner hitta på något innan jag ska iväg och jobba ikväll. Jobbar till kl 15 imorgon alltså nästan ett dygn. Sen jobbar jag på söndag också 9-17. Drygt men det är pengar :D Det är dom jag tänker på. Jag har blivit pengakåt som faaan. Satt häromdagen och kollade när jag skulle ha semester. Satt och övervägde om det verkligen var värt att ta semester en helg för typ en speciell crusing. Jag kände att eftersom jag inte varit på den crusingen innan så vet jag inte vad jag missar. Och Kalle sa att man kunde köra upp på fredagen också. I typ vanlig bil och titta på bilar. Och det är sant. Sen kände jag är det värt att ta semester för att det är fest på klubben här. Mjaa. Där har jag ju varit så många gånger så jag missar nog inget. Det enda jag verkligen vill är JLT hos snapphande cruisers och veckan efter är dom på ekebo. Ska försöka få med min man minst en av gångerna också.. :) Vill verkligen. Hade velat se Cherry tess och Eva Eastwood också. Får kanske kolla var de spelar någonstans. :) Men fick iaf ihop typ 10 semester dagar.. Tog två i april också så jag får en veckas semster. Det behövs verkligen.. Börjar bli seeeg. Och då måste man nog ha lite ledigt. Eftersom jag aldrig har haft typ 3-4 veckors semster så tär det på en. Och då måste man va ledig. Men håller ut till april iaf. :) Det går.
LÄNGTAR....
Längtar till nästa månadslön också för den kommer bli feeeet :) Men nu lever vi i nuet ;D

BB

Tittar på avsnitter 24/7 som dom visar kl 19. Jag längtar till klockan slår 22 och det är dags för BB.. Kan knappt bärga mig asså. Trött som faaan idag. Orkar knappt vara vaken egentligen. TRÖTT..... Ser ut som fan gör här med. För någon kastar runt med grejer. Men vad ska man göra liksom.. Jag orkar inte skriva egentligen heller så jag skiter nog i det.

Ibland reser man sig.

Ibland säger människor vissa saker till en som gör att man växer i sig själv. Idag har varit en sådan dag. Då jag har växt i mig själv. Promenerade med svägerskan och hade en girl talk. GUD. Vad sköönt. Promenaden var skitbra. den långa rundan och snacket till var också bra. Jag tror at vi båda behövde det. :) Sen har jag städat toaletten, diskat, och dammat :) Duktigt. Gick ner och hämtade vår dvd som hör till hemmabiot. Vi har trott att den var isönder hela tiden. Men köpte rengöring på Kjell och company. Och satte i. Nu fungerar den igen :) Så kopplade om hemmabiot. Och nu fungerar allt perfa :D GÖTT :D Hämtade även en backspegel och lexuslamporna som min man har sålt. Det låg i förrådet så jag fick gå ner å hämta det. Eftersom jag lovade honom :) hehe. Jag fick en liten kommentar jag tänkte lägga in och svara på. Älskar kommentarer. Oftast kommer det ifrån folk jag känner men den här känner jag inte :) Så det ska vli spännande :)
Vet inte om nu ser den. Jag hoppas det iaf.
Svar: Det är fruktansvärt gott med chokladpudding. Speciellt md vispgrädde till.
Njaa, jag är ingen mjölkdrickare direkt. Dricker jag mjölk så är det i kaffe eller te eller i oboy. Så jag äter helst min semla som den är. Försöker njuta av den men oftast trycker jag in hela i huet :D
Sitter och tittar lite på 16 and pregnant. Har på mig glasögon. Har dom oftare nu eftersom jag får lättare ont i huet nu förtiden. Så tror jag behöver dem. För när jag har dem har jag inte ont :) Så det är bra.
Nu samlar jag ork för att köra och handla. Ska göra tacopaj tänkte jag. Måste handla litta till det. Frida skicka å fråga om jag ville komma på fika ikväll. Så ska dit senare :) Ne. Nu ska jag nog göra något att äta å glo vidare på tv. Pusss

Detta sötsug.

Återkommer varenda dag. Nästan iaf. Det är fruktansvärt jobbigt. Iaf så klämde jag modifast chokladpudding och en bar. Så nu är jag väl mätt och nöjd. Uhh måste lägga av med det. Hitta på nåt annat när jag är sugen. Iaf var hos sjukgymnasten idag. :) Intressant. Och jag ser verkligen fram emot det. Det ska bli väldigt kul att få börja röra på sig. Och jag ser redan fram emot. invägning och mätning om en månad :) Se om det är några resultat. :) Fick en uppgift med. Jag ska ut och gå på torsdag kväll. Det ska jag väl klara av. Det är kanske det felet jag har gjort alltid. Sätta för höga krav?. FÖr jag har ju alltid sagt "Nej johanna nu ska du ut och gå en timme om dagen varje dag i veckan" Men det är nog för stort steg om man typ aldrig motionerat innan. Så vi börjar med den. Blir det mer är det ju bara ett plus :)  Kollat BB dom visade innan ifrån 24/7. Åhh jag älskar det. VÄntar på att klockan ska bli 22 så nästa avsnitt körs igång.. Så länge tittar jag på wipeout vinter :) Skriver mer imorgon.. Pusss

Krossad framtid...

Man drömmer om någonting. Någonting man gärna vill ha. Något man behöver för att göra livet komplett. En dag vaknar man och inser att det kanske inte är så lätt. Och att man kanske behöver hjälp på traven. När man har längtat så länge. Och hoppats varenda gång. Så kommer det som ett knytnävsslag i huet. Att det kanske inte går. Att det är svårt. Jag som trodde att det var så lätt. Men så var inte verkligheten. Varför kan inte verkligheten vara som det är i drömmarna? Varför ska verkligheten vara så orättvis. Så hård. Jag önskar att allt hade varit enkelt. Och att allt hade gått som man hade velat. :/ Jag önskar att jag fick behålla min energi så jag kunde göra något åt allt. Men jag har ingen energi. INGEN ALLS. Men jag måste börja någonstans och jobba mig uppåt. För här nere kommer jag ingenstans. Jag kan inte fatta hur allt kunde kännas så bra i fredags och lördags. Sen är det söndag så bara blir allt omvänt. Jag hänger inte med. När ska det liksom vara BRA. När ska allt vara LUGNT.. Som jag sa igår. Ni som vill följa med i mitt liv gör det. Ni som vill förstöra eller inte kan hantera mina val. Ni kan hoppa av. För jag får ont av hur ni beter er mot mig.

Då var det dags igen

När man väl är högst uppe på toppen och ingenting kan slå ner en. Så finns där ändå en liiiten liten energitjuv/förstörare som också tar sig upp där uppe och skjuter ner en med slangbella. :S Varför? Vissa människor unnar inte andra människor det goda. Utan lever på deras misslyckande. Det är sådan människor som man ska undvika i livet för de tar så mycket ifrån en och man får ingenting tillbaka. Skit kastas.  Men nog om det. Jag träder in i min bubbla där kan ingen röra mig. Var hos pappa fredag till lördag. Åt god mat och tittade på crusing film. I lördags tittade vi på vår nya bil. Pappa och Helen gillade den. Efter det fick jag en healing. Och det är första gången jag känner någonting av den. När jag blundar och försöker meditera eller bara slappna av så bara fladdrar det framför ögonen. Typ blixtrar och så. Men jag försökte slappna av. Och se rummet framför mig fastän jag blundade. Och det fungerade. Pappa stod ovanför mitt huvud. Och på min vänstra sida såg jag farmor. Hon stod där med sitt vita hår och röda läppstift och bara kollade läget liksom. Det var helt sjukt.  Jag frågade pappa efteråt och mycket riktigt så stod hon där. Upplevelse. Kände också i min mage. Kändes som om den öppnade sig och all skit bara sögs ut och rakt upp i luften.  Kändes som fjärilar i hela magen och ända upp i bröstkorgen. Blev helt yr i huvudet. Det var en lustig känsla. Så pappa lindrade min oro i magen och såg till att inget stannade upp utan det blev fritt flöde. Och lite så. Fick vet lite andra saker också både bra och dåliga. Men försöker inte tänka på det för det tar energin. Iaf när vi kom in hade Helen plockat fram sin tarot kortlek. Vilket är lustigt eftersom jag och pappa pratade om tarotkurs innan vi började healingen. Helen hade spått Kalle med tarotkorten. Och jag fick en kortlek av pappa och anvisningar av Helen, Hon visade mig hur man läste av korten, Och jag fick prova att lägga för henne. Det blev faktiskt en ganska bra läggning. Intressant. Så tänkte öva öva öva massor nu också kanske i framtiden kan man lägga lite för vänner och bekanta och så. Fick också en meditationsskiva med indian meditation.  Pappa sa att han hade lättare och följa med i meditationen när han blev ledd med indianmusik. Och jag känner att jag måste bli ledd annars kan inte jag meditera. För då är jag helt förvirrad. Iaf. jag ska ge det en chans kanske imorgon. När jag inte är så jääävla trött. Var hemma typ 4 imorse. USCH. Men det var en fantastiskt rolig kväll faktiskt. Vi var hos saxtorpshillbillys. Första gången. Och första gången på länge som jag inte mådde dåligt eller fick panik när jag var borta. Jag tror att det där med bubblan hjälpte. Kände ett tag att det var på väg. Men jag tryckte bort det. Kan inte hålla på så hela livet liksom. Iaf. Nu har jag valt att gå min egen väg. Och bry mig om mig själv och Kalle. De som vil lvara med får lov att vara de. De som bara vill vara med och förstöra behöver inte följa med utan kan hoppa av på nästa hållplats. För nu kör jag.

Ska vi göra nåt äckligt baby...

Världens bästa låt. Men Kalle kommer hata den känner jag på mig. Jag tycker den är fin :) Bilen fungerar bra. Så jävla skön att köra. Och med farthållare blir man lite för avslappnad. Skulle haft autopilot så kunde man sovit på vägen. :) höhö Nej Allvar. Idag ska vi till LBC till min pappa. Inte sett han sen. hmm. Vet inte när det var. Sova över där till imorgon eller till söndag. Vet inte riktigt. Kalle får bestämma faktiskt. Han är inte så förtjust i att vara borta en längre tid. Men ska iaf få en healing. För det behövs verkligen.. :) Fast jag känner att jag har kommit på fötterna igen om man jämför med början av året. Inte så ont i magen längre. :) Tror att det var massa skit som låg å grodde som är löst nu. Gick till doktorn ju kommer inte ihåg om jag skrev det. Iaf så var allt bra. Alla blodvärden å lever värden och sånt. Det enda som var högt var vikten. Men det visste vi ju om. Så har fått tid till sjukgymnast. På tisdag och sen den 29:e ska jag till en sköterska och få kostråd. Känns redan mycket lättare. Efter läkarbesöket kändes det som om inget kunde knuffa ner mig. Ibland får jag sån känsla. Att ingenting skulle kunna röra mig i ryggen. Gick till och med in på sjukhuset själv häromdagen. Kalle blev inlagd. Vätskebrist.Stackars lille gubbe :/ Han kom iaf hem igen. Och det är skönt. Vill inte att han ska va på sjukhus.  Har städat här hemma idag. Började med att damma eftersom där var spindelnät i taket. haha :P Sen dammsugade jag och torkade golvet. Har diskat också. Och lagt in lite tvätt. Åt en god GI frukost med. Fil och grädde med Pauluns flingor. Och lite crisp till det. Drack en chai latte eftersom det är så jääävla gott :)  Vi har börjat prata lite om västerås och kuggnäs till sommaren. Jag hade gärna velat åka till båda. Endast västerås om det är vettiga människor och om vi inte bara sitter och glor på campingen som vi gjorde förra året. Kuggnäs hade varit en häftig upplevelse. :)

DÅLIG...

Hej!
Jag är grymt kass på å uppdatera. Gör det en snabbis nu. Spelar bingo så får kanske skynda mig lite hehe :P Iaf har inte hänt så otroligt mööd. Köpte ny bil i förrgår. De va riktigt najs :) Saab 9-5 2,3T linear.. Riktigt fin 2004 års modell.. Älskar den redan, och den ger mig riktig körglädje. Enda negativa är att det är saab orginal stereo. Så nu måste man bränna skivor igen. Men skit i det. Den har bandspelare också :) FINT :) Fick kasettband till. Och trim chip. Men vi vet inte om vi vågar sätta i det. Får leta upp någon som har lite erfarenhet om det. :) Nog om den. Lägger upp lite bilder. Vann inget bingo. SUGER. En söndag kvar å spela sen är lotterna slut. JObbet går bra nu. Fick en större tjänst. :) Mer jobb, mer betalt. FINT :) Och jag trivs ju så himla bra. Var hos doktorn i fredags och kollade med vikt och varför jag mådde dåligt. Ska få gå till en dietist och få kostråd och gå till sjukgymansten och träna :) Skitbra å komma igång. Och få hjälp. Känns som en liten push. :) Samma sjukgymnast som min man har. Kan kanske parera så vi kan få träna där samtidigt. :) SKÖNT.. Mår redan bättre. Behövde nog bara få ut det till en doktor. :) Tog EKG och blodprov med. Doktorn ska ringa på tisdag morgon och berätta provsvaren. Lite nervis. Men skönt å få veta om där är något :) Just nu passar vi chicko också. Min extra pojkvän. Han är så sööt. Ligger här i soffan bredvid mig. :) Svärmor skulle på party i malmö. Så det kunde hon väl få unna sig. Det har snöat som faaaan inatt också. Men som tur är så har vi antisladd å antispinn å ABS å skit å mög. GÖTT :) Lastat över typ allt från vita saaben också. Förutom däck och dvd. Den ska dammsugas och torkas av så vi kan sälja den snarast möjligast. :) Men det kommer gå bra. Vi fixar det i veckan. Jobbar bara dygn imorgon och kväll på torsdag. Snart börjar nån serie som jag ville se. Kontoret tror jag det hette. Minns inte. Ska färga om sidecut också. Så den blir mer lila. Nu har jag nog slut på idéer.. Så slänger upp lite bilder..PUSS

Halv åtta hos mig.

Hej!
Imorse vaknade jag vid halv åtta. För det känns ju lönt en lördag liksom. Aja skit samma. Får kanske något gjort idag. INTE.. Trött på det mesta ingen ork ingen energi. Jag önskar att jag inte var så orkeslös. Men jag undrar vad det beror på. Är jag sjuk, Eller är det bara lathet. Tur jag ska till doktorn på fredag och få svart på tal. Har en massa funderingar som jag ska prata med honom om. Kan va bra å samla allt på en gång eftersom jag inte gillar att gå dit. Jag har liksom ingen gnista i livet kvar. Känns som min livslust försvunnit. IGEN. Inte första gången. Aja, Ska jobba imorgon bitti. Taggad NOT. Måste laga min bil ganska stressad eftersom den verkligen MÅSTE MÅSTE MÅSTE besiktigas på måndag. Jag hatar att vara ute i sista sekunden. Jobbigt som fan. Skulle något bli fel så hag jag ju ingen chans att rätta till det.  Nej. jag har inte ens någon lust att skriva något mer så jag skiter i det nu.

Bromsar.

Imorse. Var ett rent helvete. Bilen koka. Jag böla. hampus kom kylaren pissa vatten. Blöö bilen sög allmänt. Jag får hålla ut ett tag till sen blir det en ny bil asså. Då kan saaben dra åt helvete. Men på hemvägen fungerade den utmärkt. Den är typ dum i huvudet.  Aja. Jobbat idag. Som vanligt. en jobb dag kvar denna veckan. Skönt. Huvudvärk som heter duga har jag. Och ont i ryggen också. Väntar på att hampus ska träna färdigt så vi kan laga mina bromsar så jag kan besiktiga bilen imorgon eftersom sista dagen är på måndag. Det suger. Skatten är iaf betald. :D Det är skönt :)  Är ledig imorgon och på lördag. Funderar på vad jag ska hitta på. Om man ska åka till väla och ikea en runda. Själv.. Rätt skönt å slippa prata med någon kan jag tycka ibland.. Jobbigt å prata sometimes. Nej. Per morberg är på tvn. Han är sliskig. så jag ska gå å glo på min telefon och vänta på Hampus..
Adjöken

Viktiga stunder i livet. Då man inser hur mycket man är värd.

Igår kväll när jag kom innanför dörren. så säger Kalle till mig att jag skulle äta upp fort för han skulle till sjukhuset. Då bröt jag ihop. Tanken på att stressa, å åka till sjukhuset sitta där och inte veta något vänta m.m jag fixa inte det. Jag blev skit ledsen. Kalles bror fick köra istället. Böla som en gris när han hade åkt. Mådde verkligen inte bra. Försökte äta lite blev att jag hets åt fastän jag ville ta det lugnt. Sen ringde svärmor. Då kom maten i fatt mig när jag puasade lite. GUD vad jag mådde illa. USCH... Pratade av mig lite med henne. och lovade ringa om jag fick reda på mer. La på och kände hur fan ska jag klara av detta. Hamburgaren låg och stirrade på mig. Jag kände bara "jag måste äta er för att må bra, Måste äta mer för att kroppen ska orka." Nåväl sagt och gjort. Tog lite mus tuggor på burgaren och åt upp nästan hela. Den var ritkigt god när man tog sig tid att njuta av den.  Sen bestämde jag mig för att gå in i duschen å ta en varm go dusch med lite peeling och mask och sånt. Riktigt skönt var det. Kom ut fönade håret. letade upp en bra film. Värmde vete kudden i micron. La den om nacken och kröp ner i min säng. Åhh det var skönt. Men blev inte så långvarit. Då ringde min styvmamma. Också pratade jag med henne om allt som händer runtomkring.  Att jag mår dåligt osv. Smsa med mamma samtidigt och sa at jag va orolig och hade ont i magen hela tiden och sånt. Går in i datarummet då kommer min bror i ilfart in på grusplanen. Så sa hejdå till min styvmamma. DÅ har min mamma bett min bror att komma för att jag var ledsen. Gud jag vara så tacksam. Ville bara gråta. Men löjlig som jag är så kan jag ju inte gråta inför folk och så. Så vi satt och prata ett tag om allt möjligt. Sen ville han hem och äta för han hade jobbat hela dagen och skulle upp tidigt imorgon. När han gick så kom lättnads tårarna. GUD vad lättad jag var. alla spänningar släppte, klumpen i magen försvann.. Jag kände mig aå jävla glad när jag satt här å böla.. Skum känsla. Efter en stund rullade n bil in på gården. Jag sprang och kolla och ser två gestalter. Jag tänkte bara YES. Han är hemma. Bädda ner mig i sängen. Hörde Kalle kom in. Låg kvar ett tag. Men gick upp sen för å möta han. Då var han precis i dörr öppningen så han höll på att skita ner sig när jag kom. Då berätta han att allt dom gjorde var att ta stick i fingret också fick han dricka K-vitamin. Sen skulle han komma in idag igen och ta ett nytt PK värde. Och se om det hade sjunkit. Och gud vad jag är tacksam att jag hade så många personer på tråden. Då känner man att även om man inte är den bästa vännen som ringer och smsa varje dag. Så bryr dom sig ändå. Mest glad över min bror som kom i ilfart fastän han bara ville hem egentligen.. Åhh man kan inte ha en bättre bror än han.  Imorse vaknade jag utan några smärtor. Inatt på toaletten tänkte jag "Johanna, vi tar en bit i taget så går det ju bra." Och precis så känner jag nu. Ingen stress och tar en bit i taget. Lära mig planera.
Det kommer fungera. Och jag ska sluta tänka så mycket. Försöka stimulera hjärnan med nåt annat. Ska försöka komma igång och träna. Hade kanske varit något. Utlösa endorfiner. Tror jag det heter. Aja vi får se. Nu måste jag ge mig iväg till jobbet strax. Byta några ord med min man.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus