Vädret!

Gud vad tråkigt väder det är idag... Piss tradigt :/ Ajaj obbar ändå så då kan det kvitta egentligen.... 
 
Jobb imorgon med... Sen är det helg.... Twin lake minsann.

18 veckor.

Idag går jag in i vecka 18. Kan inte fatta att om två veckor har halva graviditeten gått. Jag trodde aldrig att jag skulle komma någon vart när jag fick veta att jag var gravid i vecka 6. Så kändes det som man bara stod och stampade på samma stället. Och veckor blev aaaaaaldrig tvåsiffriga. Men nu så. Hälften kvar. Herregud. JAG SKA FÖDA ETT BARN??? Det är SJUKT, trodde aldrig det om mig själv. Trodde att jag skulle bo ensam i min etta resten av mitt liv. Men icke. Nu har jag en man, en tre rumslägenhet, vi har en kombi och en jänke, jag har fast jobb, en fast inkomst och livet bara rullar. Men ibland missar man allt man har och ser bara allt det man inte har. Jag borde nog stanna upp oftare och tänka efter. :) Jag har ju allt jag vill ha. :)  Idag ska vi åka till min pappa eftersom han har fyllt år och vi har inte hunnit fira honom. Så vi ska köra upp idag och inom förnedringscentralen OFC. Det MÅSTE man. :)  Sen blir det väl någon god mat och maaaaaassssa prat. :) Imorgon ska vi till Emmaboda power meet end of summer. :) Ska bli roligt. Sen ska vi äta ute. För det ville pappa :)  Längtar. Hoppas på att hinna träffa min llle kusin med. Eller ja hon är inte så liten längre. Inte sett henne sen i julas tror jag. Nu ska jag vila lite innan jag sätter igång. Klockan är trots allt bara halv åtta. Snart varit vaken en timme. Känns lönt när ma är ledig.

Onsdag

Snart dags för jobb igen. 3:e natten denna veckan. Plus att jag jobbar dag imorgon med.. Sen är jag ledig heeeeeeeeela helgen. Och guud vad jag ska njuta och hitta på saker. Jag ska till min pappa och fira han eftersom han har fyllt år för typ 100 år sen.  Vi har verkligen otur för ska inte jag något så ska han något. Alltid. SÅ inte ofta vi hittar en helg som går ihop. Men nu så. Meningen var att vi skulle hämtat cadillacen på lördag, men som vanligt så var den ju inte klar. Dom är sjukt sega på det stället. Och pappa blir så ledsen. Jag har erbjudit honom at han fick låna dodgen men han fick betala soppan själv, men det var nog inte direkt något intresse från hans sida. HAHA förstår inte varför? Aja, Vi ska dit iaf och åka till Emmaboda sista power meetet för i år. Kalle ville också dit så det är ju passande. Sen ska vi äta ute på lördagen någonstans. Mysigt. :) Sen blir det kanske något annat påhitt. I don´t know faktiskt. SKa bli skönt att komma hemifrå lite faktiskt. Tror inte jag har sett pappa sen Hampus tog studenten typ. Kanske nån gång efter men jag minns inte ens.. :S Är det längesen då eller? Sen ska vi hitta någon dag att fira mamma med som fyllde år igår.. ;) Min lilla mamma. Hon fråga vilken dag det var igår och jag tänkte vafan är du dum eller? Man vet vilken dag det är när man fyller år :P Men då mena hon vilken dag bebisen skulle komma för hon hade ingen aning. Så sa jag då att den skulle komma den 31 januari. Då säger hon "Jag ska till thailand." Ja, det var ju roligt (Knappt avundsjuk) när undrade jag. Ja då ska hon åka den 25 januari. :D haha. Men hon mena på att det finns ingen lag som säger att hon måste stå utanför sjukhuset såfort bebisen kommer. Hon hinner ju träfffa den ändå liksom.. ;) Tror vi iaf ;) Liksom. 
 
Idag har jag smakat världens godaste juice, Brämhults Apelsiner och Hallon. Jag hatar fruktkött i juice men denna juicen var verkligen alldeles UNDERBAR :D Gott... Nej, nu får jag kanske samla ihop mig lite inför jobbet.. ;) 

Aehh.

Är jag så kass på att skriva.??? Haha Herreguuud. Om jag ska bli den största bloggaren i Sverige kan jag ju inte skriva en gång i veckan typ.. :P Gaad. Så. Nu har jag varit borta från datorn en halvtimme typ. Pizzabullarna blev klara, Sen fick jag ta tvätten och vika in den, annars ligger den i påsen till typ söndag eller så.. Lika bra å göra det direkt. Som Kalle sa "Jag förstår inte varför man sätter det i garderoben när det är tvättat" Tja, för att efter man har sprungit upp och ner i dom trapporna 511 gånger så orkar man inte vika tvätten också.. BLÖ.... I alla fall så är det klart nu. Är iofs mer tvätt i källaren men det tar vi efter hand :) Nu. ska jag avsluta här. Leta upp ett billigt foglossningsbälte och lata mig på soffan en timme innan jag börjar på lasagnen. :)
 
 

Komplikationer

Jag hade aldrig trott att man skulle känna så mycket när man var gravid. Tänkte att man kanske mådde lite illa i början och sen liksom gick det över. Kramp i benen och svullna fötter har man ju läst om. Men att illamåendet skulle slå på SÅ hårt som det har gjort. Det hade jag aldrig trott. Jag menar jag har ju mått illa titt som sätt p.g.a oron jag har. Så jag tänkte det blir biff. Men Icke. Kändes som jag levde i en bakfylla i typ 6 veckor. Nu har det avtagit men det kommer till och från. Och maten, man måste äta regelbundet och inte bli hungrig, blir jag hungrig så blir jag dödshungrig och då vill man inte äta för man är så hungrig att man mår illa. Uhh.  Yrsel, varför ska det uppstå liksom? Kommer vid snabba rörelser så jag har blivit en väldigt slö människa, Eller ja långsam mer, Halsbrännan är nog det värsta jag har varit med om.. USCH och fy. Inget kul alls.  Men igår tog priset. Hade så ont i nedre delen av magen. Kunde knappt äta och jag mådde illa m.m Kändes ganska lustigt får jag lov att säga. Låg pall på soffan och drack coca cola bara. Släppte när det var läggdags och inatt har jag sovit HELA NATTEN utan att vakna.. Första gången på jag vet inte hur länge. Sjuk känsla. Fast vaknade sju av Kalles klocka men det gör inget. Ringde barnmorskan, lika bra å kolla av så det inte är nåt. Men blodproverna och blodtrycket såg bra ut så det var ingen fara. Men min barnmorska skulle ändå ringa upp under dagen så jag fick stämma av lite bara. Ska dit om en vecka så jag får bita ihop litegrann. Men det går. har ju klarat mig hittills så jag klarar nog det en vecka till.. :) Så nu har jag fått skriva av mig lite. Skulle berättat om helgen med men jag gör det sen. För jag pallar inte nu :P
 
 

Det börjar hända saker.

På lördag ska dodgen ut.. ÄNTLIGEN.. Den är sååå ledsen den får bara stå där och titta. Åhh det ska bli så härligt att få sätta sig bakom ratten igen och styra vår skönhet. Obeskrivlig kärlek till den bilen. Alla måste älska den. Vi är även full bil. Överfull bil till och med. Jag, Kalle, Andres, Isador, Nalle och Fredrik. BONDE FREDRIK.. Fan va längesen man såg han. Han hitta vi för två år sen på bjuvsburnouten. Han säger inte så mycket men han är en hyvens kille. :)  Åhh jag längtar ihjäl mig. Och vi ska få prova våra nya färgglada stolar :) Måste nog planera in lite som ska tas med. Har packat stolar och parasoll. Men jag måste fan ha mat med mig annars svälter jag och mår dåligt. Det vill jag inte.. Tur jag köpte råg kakor och saltrulle idag :) MUMMS.. Jag ÄLSKAR saltrulle. :) Bästa som finns i hela världen. 
 
Igår efter frukosten mådde jag lite halvskumt. Tänkte att det är ju liksom vanligt. Men efter ett tag tänkte jag att nej jag måste gå på toa. Och det var tur för jag spydde upp frukosten.. Blöööö. Äckligt förlåt. Men efteråt började jag frysa, fick ont i höger sida av bröstet, blev lite yrslig och mådde allmänt konstigt. Efter lunch ringde jag 1177 för jag måste ju fråga. Tänkte om det bara kunde bli så efter man kräkt. Så jag berättade allt och hon ställde följdfrågor. För henne lät det som att jag hade fått ett litet gallstensanfall. Jaha men tack? Så hon sa att nästa gånge det hände skulle jag söka vård och jag skulle undvika fet mat och hårt stekt mat osv. Som ett brev på posten. För jag mår ju inte redan dåligt typ???? gaaaah. Aja. Hoppas på att det bara var nåt dåligt jag ätit. Och att jag fick kramp i bröstmusklen eller nåt.. Aja, vi märker.. ;) 
 
 
 
 
 
Tänkte jag får lägga upp och visa hur det såg ut. Blev en del tester innan det gick in i skallen. Fast det gick inte ens in i skallen då, Har knappt gjort det nu. Ibland inbillar man sig att man tror att man är gravid så mycket att man framkallar symtom.. osv.. Men det är ju inte så :P 27 augusti ska jag till BM och ska få lyssna på hjärtljuden.. Det ska bli såååå spännande :)

Jag antar att jag får skärpa till mig och berätta.

Nu är bebisen ungefär lika stor som en avokado, kring 10 cm lång i sitthöjd och väger cirka 100 gram. Under de kommande veckorna kommer en växtspurt äga rum, då bebisen dubblar sin vikt och blir längre. 

Bebisar är lekfulla både i och utanför magen. Din bebis har kanske upptäckt sin allra första leksak – navelsträngen – som kan vara rolig att dra i och klämma på. Även om bebisen ibland kan klämma tillräckligt hårt för att minska syretillförseln, behöver du inte vara orolig för att den ska hålla tag så länge att det orsakar skada. 

Bebisen håller huvudet mer upprätt nu och ögonen sitter närmare varandra. Cirkulationssystemet och urinvägarna fungerar som de ska och bebisen drar in fostervatten i lungorna och andas ut det igen. Fostervattnet och fosterhinnorna fungerar också som en vätskefylld 'kudde' som skyddar bebisen inne i livmodern. 

Ibland kan det göra ont i sidorna av kroppen när du gör plötsliga rörelser. Ligamenten på båda sidor av livmodern och bäckenet sträcks i takt med att bebisen växer. Det är helt normalt, men om det inte ger med sig utan fortsätter några dagar, eller förvärras, bör du prata med din barnmorska. 
 

Uhhh

Knappt ångest att semestern snart är slut. Har inte tagit en enda sovmorgon, Imorgon måste jag TVINGA mig själv att sova. Ska se om dom har öronproppar någonstans idag. Om hinner inom nånting. Tvivlar på att MAXI har. Men man vet ju aldrig.  Jag är såååå trött i min kropp och i mina ögon...Uhhhh.. På måndag är det jobb. Men sen är jag ledig två dagar och sen är det två låååånga dagar. Men strunt i det. Det är pengisar. :) Jbbar helgen med. Men har semester nästa helg så det är gött. Då är det ju bjuvsburnouten och då ska vi ÄNTLIGEN ut och röra på dodgen. Nalle kommer förhoppningsvis idag och spanar in vad det är som vibrerar i bakänden. Och så ska vi fixa en liten sänking för vi misstänker att det är det som gör den ostadig.. Åhhh vad jag saknar den. Tänk att man kan älska en bil så mycket. Hade jag inte haft Kalle hade jag gett hela mitt liv till dodgen.. Min lille bebis. Sweet.
Idag ska vi åka till hbg och spana in nån matmarknad där. Också är Mitt kök från tv4 där och spelar in. Och tomater såklart. Kalle älskar ju tomater.. Så får kanske plocka ut en slant då han kanske kan köpa en liten tomatsluring. :) Nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir lite fräääsch ;) 

Åstorp

Idag blev det en shoppingtur till åstorp. Sen fick jag köra hem igen minsann.. Sånt som händer. Fick iaf tag i det jag behövde så det är perfa :) Nu ska jag försöka äta lite lunch och sen sova en timme eller två. Extremt trött.. USCH

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus