Undran.

Imorse vaknade jag lite innan åtta. Någon var väldigt upprörd och hitta inte sina byxor. Men efter att ha vänt upp och ner på hela tvättkorgen så hitta han dom. Skönt. Tänkte att det är inte lönt att somna om så jag gick och hämtade min meditations cd. Ska prova med meditation och se om det kan hjälpa mitt magont. Första gången hade jag någon som hette "lär dig släppa taget" Men det var inte riktigt det jag behövde. Idag lyssnade jag på en som hetter "Gå in i din paradisträdgård" Den var mycket trevligare tycker jag. Och healande effekt. Det var kanske lite healing jag behövde. För nu har jag börjat äta och fortf ingen magont. Det känns helt okej. Men man ska inte ropa hej. Ska prova den på onsdag igen tror jag. Kanske inte bra å göra det varje dag. Jobbade extra igår. Det var najs. alla extra timmar är najs. Oavsett när dom är. :) Syns ju på lönespecen sen. Perfekt :D  Började äta Lactiplus för några dagar sedan. Någon som har nån erfarenhet av dom? Jag tror att herbalife/modifast dieten har framkallat magontet. För jag drack det ganska länge till och från och åt ingen direkt riktig mat. Så tror att det är den som pajjat lite. Men jag ger dom en chans. Nån hade skrivit att hon fick äta en helt burk innan hon kände skillnad så jag dissar inte dom ännu faktiskt..  Ska försöka gå en promenad när jag har ätit. Ska fixa tvätten också. Jävla tvätt asså. Ibland önskar jag att jag hade råd att köpa nya kläder istället för att tvätta. Jag önskar mig en egen tvättmaskin. Men det får bli sen när vi har flyttat :)  Vill inte lägga ner för mycket här eftersom man inte får något tillbaka. Känns som om det var 100 år sedan jag skrev här. Är kanske inte långt ifrån :P Igår på jobb tittade vi på life of Ryan schekler. ÅH gud han är snygg asså. Han är skejtare för er som inte vet. Så handlar det om hans liv och sånt. Igår köpte han ett hus och en ny Cadillc Escalade. Jävla snorunge asså.. Aja. Nu ska jag titta på nickelodeon och äta upp mina flingor.. Skriver kanske senare.

.-.-.-.-.-



Idag är det tisdag.

Slutade jobb 8 imorse. Skööönt. När jag varit på Willys hittade jag jobb nycklarna i min jackficka. Så det var bara till att köra tillbaka till jobb och lämna dem igen.. Typiskt. Tur jag bara var i ä-holm då. :) Kom hem och spelade lite Rainbow six :) LOVE IT... Funderade lite över livet.. Sen vid ett tiden gick vi ner i garaget för å fixa med bilen. Yeah right tänkte jag. Som om det kommer bli nåt gjort liksom. Jodå. Avgassystemet blev klart. Ska bara täta vid grenröret sen är det färdigt :) SKÖNT, Började slipa lite spackel på den också. Som ska lackas om då det är lager på lager lack över hela bilen. Så vi ska slipa bort lite lack här och var och spackla och måla om :) Den kommer bli sååååå fiin. Vår lilla pärla. Vi provstartade idag också. Den startade på andra försöket minsann. Dock uppstod en mindre eldsvåda som vi lyckades släcka efter ett tag :) hehe Men jodå den gick hur fint som helst på tomgången. Utan att choken var ute.. Åhh jag älskar när den är min vän :) Sen slipade vi litegrann och Spinken tömde ut sina saker som han lagt i bilen som kom från hans andra bil :P hehe. Chicko är kvar här. Svärmor är ute på vift så vi är hundvakt till imorgon.. :) Jag älskar lille chicko. Fast han är inte så liiiden.. Käkat kvälla med. Två crisp och lite yoghourt och flingor.. Min mage knasar sig också.. DEN ÄR SKUM... Fryser som fan också. Kallt så in i faaan. Vet inte om jag ska ge mig ut en runda eller ej. Känner mig lite smått kass när jag missar å gå ut. Men skitsamma..
Ikväll ska vi kolla en Wallander film som vanligt :)

Mobilblogg..

Jag skriver ifrån mobilen nu. Så om det blir litta fel så vet ni varför. Har hållt på med köket hela dagen då det är nästan klart. Ska bara köpa gardiner med när lönen kommer :) fiiint kommer älska mitt kök sen. Synd bara att man inte får igen pengarna man lägger. Men skit i det får kosta vad det vill för att man ska trivas. Fast känns som nu sista tiden så har jag en stämpel i pannan där det står fattig. Jag hatar den känslan. Fått för mig Att folk tror att jag är fattig :s jobbigt. Känner mig helt värdelös. För det stämmer ju inte. Men känns som alla ser ner på en. :/ jobbig känsla liksom. Men det är ju som så. Att min bil är ju betald så den kostar mig inget merän försäkring och bensin. Och nu lite reperstioner. All avbetalningar är snart väck och det är skönt. Men det är nu jag känner det som om att alla tycker att jag är fattig. Fattar inte varför :s aja. Ville skriva av mig lite. Ligger i sänge. Känns som jag fick värsta kärring svallningen precis. Blöö svettas som en apa. Nu ska vi kolla på nån film innan vi somnar eller medans vi somnar ;)
Jag hoppas känslan släpper. Skitjobbigt


Tillbaka i min egna bana.

Ja. då var mitt vikariat slut.. :/ DAMN.. känns lite ruttet å förlora 6-7000 i månaden :/ Men det finns inget att göra åt det. bara till at skära ner på något. Tur att Kalle också har inkomst nu. Annars hade det gått käpprätt åt helvete. Well det är fixat till april iaf. sen är det nog GOODBYE.. Om vi har otur. Jävla fint å parera in att bilen har pajjat också. eller ja den funkar ju men den måste lagas. :S Jag vill ha en ny. men det kostar.. Så det får vänta minsann.
är på jobbet nu.  Så blir bara en snabbis här. bara kände att jag ville skriva litegrann..
Puss

16/1-2012 Full fart mot Kristianstad..

Imorse ringde kl 04.30.. Då var man ju så jääävla pigg.. Vaknade vid 4 kanske. Kunde inte somna om. Eller ja vaknat till och från hela natten. Varit skit nervös. Kändes lugnt igår tills vi gick och la oss. Slängde igång Rädda menige ryan. Eftersom vi har tv i sovrummet igen.. Åkte till netonnet och fick välja en ny tv eftersom vår inte gick och laga. GOTT... Så vi tittade på den. Tänkte man kunde somna ifrån den men icke. Tillslut fick man tvinga sig å sova. Iaf. Upp imorse drack en shake plocka ihop lite tvätt. Och slängde i innan vi stack til Kristianstad. Kalle körde jag åkte. Kände mig ganska lugn. Men vad hade jag att vara nervös över det var ju inte jag som skulle göra nåt.  Iaf. Närmade oss Kristianstad. Då börja magen bullra lite och illamåendet kröp på lite. Fastän jag tog en Primperan innan vi åkte. När vi kom inte på sjukhusparkeringen visst jag inte hur det skulle gå. Fortf var det inte jag som skulle göra nåt ens.. Så fjantigt. Försökte övertala mig själv att inte va nervös. Sluta tramsa. Men det gick inte. Tog ett tuggumi. Satt i bilen å prata lite eftersom klockan bara var halv sju.. Tillslut sa Kalle att han kunde gå själv om jag mådde så dåligt. Men jag mena på att nej jag kan ju inte bara lämna han där på parkeringen.. :S Men jo det kunde jag. Så han tog sina saker gav mig en släng kyss och sa hejdå vi ses imorgon. Jag kunde knappt få fram ett hejdå för jag hade gråten i halsen. Satte mig i bilen då kom tårarna. Jag kände mig hemsk för att jag hade lämnat honom där bara. Jag hade ju inte velat att han gjorde detsamma med mig. Verkligen inte. Iaf. Puttrade hemåt. Illamåendet och magontet släppte när jag körde hem. Skönt. Kom hem vid åtta tiden. Slog igång filmen vi sågpå kvällen för å se klart å kanske sova en stund. Jo det gjorde jag. Vaknade vid elva tiden. Fick lite panik för att Kalle inte hade ringt ännu. Men fixade tvätten å lite sånt. Satt här å pula lite packade in paket jag ska skicka iväg å sånt. Då ringer han. YEY.. Allt hade gått bra. Han var trött som faaan. Lät helt väck asså. Lät som om han inte hade sovit på en vecka.. Helt borta.. Min lille gubbe. Saknar honom så mycket. Hade nog aldrig blivit såååååå glad för ett samtal förr.  Åhh. Vi la på så han fick vila. Så jag ringde svärmor å pappa å mamma, å smsa lite för å berätta att allt gått bra. Såå skönt. Så nu kan jag med lättnad jobba ikväll. Firade samtalet med ett träningspass och slänga sopor.. Burit ner allt återvinningsmaterial i bilen också.. SKÖNT å bli av med skitet.  Kollar på Gossip girl nu. Får nog snart stänga av det och hoppa in i duschen om jag ska hinna allt innan jag ska jobba. Och imorgon får jag hämta hem min lille gubbe.. ÅHH VAD JAG SAKNAR HONOM... Trodde inte det var möjligt.  OMG..

Har ringt ett samtal idag också. Som jag aldrig trodde att jag skulle göra.. Men min man kommer bli glad som faan. Tror jag.. :) Åhhh....
NEJ klockan tickar...

Rabbemos å fläskkorv.

Ska min mormor bjuda på snart. I LOVE IT... MUMS.. Hoppas bara min mage skärper sig... Nej nu ska jag gå på dass å fixa mig lite å sånt,, Om någon har något tips på hur man håller rent kaklet på toa så hör gärna av er. Måste slänga ut allt i badrummet å skrubba.. Allt är typ hårigt,rött, äckligt. Blööö..

Sveriges Mästerkock.

Nu har jag avslutat mitt dygnspass. FYY VAD SKÖNT.. :) Jag har sån shopping lust asså. Tur jag har presentkort på väla. Får kanske ta en tur i helgen. Eller så väntar jag på löning. så man kan handla lite extra.. ;) Jag och Kalle delade en pizza. För vi va så jääävla sugna.. Nu tittar vi på sveriges mästerkock. Har enorm lust å gå en runda. Men får göra det imorgon förmiddag.  Sveriges mästerkock är verkligen bra. Jag hatar Per morberg och jag hatar matprogram. Men jag gillar detta som fan. Lite som idol typ. :D haha.. :P
Har börjat spela farmville igen.. asfarligt asså.. FY... Tänkte bara slänga in ett litet inlägg och berätta att jag skrev precis as mycket negativt. Men jag bestämde mig för att bloggen inte skulla vara negativ. Så det är väck nu. Skrev ner det och raderade det. Känns skönt i hjärnan :D Åhhh JAG VILL SHOPPPA...

Gooosh...

Vilka fina kommentarer jag får. Ska kopiera dem sen och lägga ut. men just nu äär jag på jobb. så blir inget långt inlägg.. Mår sådär. Måste nog gå till doktorn och undersöka vad som är fel på mig.. Kan inte gå å må illa å ha ont i magen dagligen utan anledning. Men antagligen kommer dom säga att jag är fet och ska ändra matvanor. jag äter fel eller nåt.. haha.. Bara släng det i huet på mig. Det är luuugnt :) well tränat OK denna vecka. Utan i förrgår. då blev de inget.  Kass. Men skit i det. Och imorgon ska vi slänga skit på tippen så då blir det lite träning där. Ska försöka gå en runda på kvällen också.. Måste måste måste...
Good bye

Söndag

I lördags blev jag akut magsjuk. Jag fick åka hem ifrån jobbet. Så blev ett kort arbetspass på två timmar. USCH. Känns lite bättre nu. Fast min mage är verkligen konstig. lös-hård-lös-hård om vartannat. SKUMT.. Dricker nyponsoppa och blåbärssoppa. GOTT SOM FAN. Och bra för magen.. Förra inlägget blev lite dramatiskt. Känns inte riktigt jag när jag läser det. lovade mig själv att inte skriva negativa saker i blogggen. Men ibland måste man skriva av sig bara. Fick iaf respons. Från en människa. Ja, det känns bra. Att den människan stod upp och sa vad den tyckte och tänkte. Och berättade att det var inte alls så och att jag inte förtjänade det. Jag är glad för det. År 2012 har varit väldigt lustigt hittils. Men jag gillar det på något vis. Jag saknar många vänner. Som det var förr. Alla var vänner alla kunde umgås. alla hörde av sig till alla. Men samtidigt ör det skönt att inte ha någon press på sig att behöva umgås hela tiden med alla. Min hjärna orkar inte det. och till slut hamnar jag i en period. Där allt suger och jag vill ingenting. Också slutar folk höra av sig. Sen sitter jag där. Aja. Fick pratat ut lite i fredags också, Det var skönt. Och berätta hur allt var. Någon som lyssnade.. :) Nog talat om detta. Har spelat bingo med min bror idag. Saknat han massor. Imorgon ska Kalle börja drick modifast eftersom det bara är en vecka kvar till operationen.  Jag tänkte hänga på. Eftersom vi har massvis med soppor så kan jag också dricka. Jag tjänar ju på det själv faktiskt. Också promenera en timme göra 30 skivstångslyft, 30 armhävningar, 30 situps, 15 rumplyft och avsluta med 5-10 min crosstraining. Låter som ett finemang träningspass för mig. :) Hoppas på att ha tappat litta till våren och sommaren. Men detta ska bli min livsstil med å röra på mig. För man mår såååå mycket bättre när man gör det. Ibland får man lata sig. Men har man kommit in i det och hoppar över det en dag så kommer ångesten. Det är hemskt. Man känner sig typ fet och svullen. Men jag försöker att tänka att det är helt okej å inte röra på sig varje dag. Man behöver liksom inte. det är ju bättre med en gång i veckan än ingen alls faktiskt.
Var och besiktigade min bil också tidigare i veckan. Det gick lite åt helvete. Men var ändå bra. Besiktningsmannen förklarade felen och berättade hur jag skulle göra och lite extra som han inte hade noterat. SNÄLL SOM FAN.. Så nu har jag köpt nya bromsar bak till bilen. Bromsarna var alltså det allvarligaste feler på bilen.. :S OMG. haha Jag ville böla nästan när jag gick fram till honom och han klia sig i huvudet och sa "Detta var inte så bra" Jag tänkte OMG. Jag dör. Men så var det inte så farligt. Så nu bytar vi bromsarna bak. Till våren bytar vi fram. Sen tänkte jag polera upp bilen lite också så den glänser. (som den aldrig har gjort) HAHA. Polera lacken och alla svarta detaljer å sånt. BIlligare å rusta upp bilen än å köpa ny. Även om det lockar lite å hitta en feet bil. Men skit i de. Jag längtar tills kalle har opererat sig och repat sig någorlunda så vi kan gå ner i garaget och göra färdigt dodgen. Jag kan ju inte gå ner där själv för jag kommer bara stå å glo typ. :P Men när Kalle är där å förklara för mig fattar jag. Kalle är huvudet i maskineriet. Vill gärna lära mig mer. Och kunna gå ner där själv. Men va fan. Inte så lätt. Gammal jävla bil. 5000000 sladdar i motoutrymmet. Guu. Vet inte vad som leder vart. Men skit samma. Den ska ihopa iaf. Ska bara sätta ihopa det sista på avgasröret och svetsa ramen. Sen ska den besiktigas.  Vi får väl se hur det går. NEJ nu ger jag upp Goodnight

-.-...

Jag måste få skriva av mig nu. annars brister det. Jag känner mig fruktansvärt utanför, fruktansvärt ensam. Känns som jag inte har några vänner kvar. Jag antar att jag förtjänat det på något vis. annars hade det ju inte varit såhär. Jag förstör för mig själv hela tiden, Känns som allt är mitt fel..  Varför. :S Jag vet om att jag inte är världsbäst på att höra av mig själv. Men jag är rädd att folk inte vill att jag ska höra av mig. :S Att dom tycker att jag är jobbiga. Ibland känner jag mig skit jobbig. Och som om jag tränger mig på. Även om jag inte ens hör av mig..
JAG VILL INTE DET MER...

Träning.

Ja. Mitt nyårslöfte var ju att jag skulle bli mer hälsomedveten. Har funkat bra hittills. Kanske lite dåligt med matvanorna. Men har godis som måste ätas upp :P höhö. Iaf idag när jag kom hem från jobb. Käka jag frukost. Fil med Pauluns osötade flingor. Gott. Sen gick jag den långa rundan med min svägerska. Snabbt gick det. Brukat ta 1 1/2 timmar men vi gick den på 1 timme och 20 min. Heja oss. När jag kom in gjorde jag 30 armhävningar på fitnessbollen och sen 30 situps. Sen var jag färdig. Svettig va jag med. Men fan så skönt :) Nu kan jag ju göra vad jag vill resten av dagen. WIhoo... Drack en Gainomax efter jag tränat. Aldrig smakat det innan. FY fan vad gott det var asså. Smakade chokladen. Köpte en jordgubb med. Men den får Kalle dricka när han har tränat :) Tänk att operationen är sååå nära nu. Kommer gå riktigt fort. Längtar till sommaren. Ingen kommer känna igen min man.. Han kommer bli en helt ny människa :) Sweet.
Jobbade igår. Gjorde kyckling,ris och curry sås. FY FAN SÅ GOTT.. Riktigt gott var det.  Nu är jag ledig till torsdag kväll :) Najs.. Har fått låna mammas bil också. Eftersom jag har körförbud på min.. :D LYCKAT... Ska besiktiga den imorgon. Men det är nog inga problem. Har en jävligt bra bil faktiskt. Hel nöjd. Vill ha en ny. Men jag har nog inte hjärta å göra mig av med saaben. I love it. Samma som jag älskade hondan asså. Men den dog. Skit i det. Nu ska jag lata mig och kolla lite gossip girl minsann. Får lov att dryga lite. Funderar på väla men vet inte...

Veckan börjar bra.

Well igår när jag kom hem från jobbet så åt vi lite midag å prata lite å sånt. Sen gick jag och la mig vid halv nio tiden. Mådde inte bra alls. Frös som en idiot. Hade långbyxor och strumpor en filt och ett täcke och ändå frös jag som faaan.  sen vakna jag vid fyra tiden å svettades ihjäl asså. Fick slänga av mig allt. Men har fortfarande ont i magen och är lös i magen (sorry) .. Fattar inte vad det är med den. Kan vara för att jag åt medium lagat kött på nyårsafton. Blöö Iaf jobb idag. Till imorgon bitti. Najs. Har gått min promenad idag. Riktigt skönt. Fast mådde dåligt. Men nu är det gjort. Nu ska jag kolla gossip girl.. Adjö

1 Januari 2012

Gud vad lustigt det kändes att skriva 2012. Men kanske får vänja sig. Föra året avslutades med magont/knip och pommac. nya året började med illamående,magont/knip och ett glas mjölk. Känns lustigt som fan. antagligen är det för allt vi åt igår + kaffet jag drack. Herrejösses vad gott det var däremot.. Jag lyckades superbra. Enligt mig själv då asså ;) Idag är et jobb till 17. Sen ska jag köra raka vägen hem och fira med min man. eller kolla gossip girl :P kanske är nåt kul på tv. skulle börja nån serie som jag tror att vi hade gillat. får kanske kolla upp det. minsann.
Nej. Jobba vidare skulle vi va.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus