Funderingar..

Satt och tänkte. vad är det oflk vill läsa om i en blogg. eftersom jag bara har en unik läsare varje dag så undrar jag vad del vill läsa om?? vet inte ens vem den är.. haha. kasst. Jobbar 8-17 idag. Hade gärna tagit semester en vecka. men det får vänta tills efter julen. Kanske i januari eller nåt man kan ta en veckas ledigt.. Hade ricinolja i håret igår. och även på bryn och fransar. färgade mina bryn i förrgår. Så nu slipper jag måla dem. Bara mascara. yeeey. kom på att även på jobbet kan man ju faktiskt vara lite uppklädd. eftersom jag typ aldrig festa längre så blir det ju väääldigt sällan jag har smink. Men ska nog börja använda oftare. man ser ju mycket piggare och fräschare ut faktiskt.. Gårdagen. Tobbe skicka och ville hitta på något. så jag, Kalle, Anna och tobbe körde till Gränslösa shopping i båstad och fyndade lite diverse saker. sen gick vi in på märkesoutlet och tittade. rätt dyrt. Hittade en annan outlet dit ska jag och kalle åka när han är färdig med operationer å skit. Massa snygga skjortor och t-shirtar och jeans och allt möjligt. Till lite mer outlet priser får jag lov att säga faktiskt. :)
Sen drog vi till Munka och åt på en pizzeria där. Gott. Blir ingen mer pizza i år.. åhh det närmar sig min mans operation.. lite nervigt... Drömde inatt att han inte fick opereras. Skumt. för jag vet ju att han får det.. hehe.. Känner mig naaajs idag. kände mig lite hängig innan imorse när klockan ringde tjugo över sex. Då var jag inte Ängelholmsgatans piggaste människa. :P  idag fyller förresten min svägerska år. 22 år. Och det är två år sedan jag drog med mig min man hem  för att sitta i varsin soffa och typ knappt prata tills klockan fyra på morgonen då han körde hem till sin mamma. Tänk imorgon är det november. om två månader är det nyårsfton. det är sjukt. Men hoppas på att tiden går fort. längtar mst efter ullared nu 21-22 dec. Med pappa och Helén och lite andra som jag inte vet vilka. kommer bli superkul. Shoppa loss litta. Fast det mesta går ju åt till att köpa julklappar för. men har iaf bestämt att jag ska hitta en ny handväska. :D En som är lagom stor. För jag har bara gigantiska eller för små och fula. Så funderar på å kanske slänga allihopa. Palla väskor liksom.. hatade dom innan hade aldrig väska.. men nu blir det ju att man har det mer och mer. För alltid något man ska asa med sig när man ska någonstans.. :D
Önskar mig en macbook med. haha dream on. Får nog börja spara och sen köpa den senare. vill ju ha en v70 också. Men det får komma senare. Just nu är det inte det som är prio ett..
Prio ett är att inte bli förkyld så jag måste stanna hemma från jobb. Och att komma igång med promenaderna igen..
nu ska jag jobba.
Adjöss

Kolla in detta

http://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ&feature=results_main&playnext=1&list=PLC46C32765B206D9C
Riktigt bra video...

In case my housband reads.

Tänkte bara flika in. Tittade litegrann på Jotex. Fyller ju snart år och det är jul och hela faderittan. Tänkte lägga upp en bild på lite saker jag hittade som jag skulle vilja ha i mitt sovrum.
Antingen två av kuddarna med ugglor på och två filtar. eller två vita filtar och två lila kuddar. Tänkte som ett tips till min man om han har fantasibrist. En resa till typ hawaii går också bra ;) Eller om någon i familjen har hjärntorka. Så är här liksom.. Så jääävla gulligt det med ugglorna. Vi har vitt och lila i sovrummet så de lila hade ju passat bäst. men ugglorna var så grymt söta. Tror artiklen hette Fabel..Lägg på minnet kalle.. Love you
Goodnight
Sleep tight and don´t let the bedbugs bite.

Åhh neeeeeej.

Min arbetsledare sa till mig innan hon åkte iväg "Nu blirdu inte förkyld håll dig borta från alla baciller" haha ja jo jag försöker. dagis barn å sånt. VÄCK.. blir förkyld as lätt. Nuuu nu känns det som det är påväg å komma ändå.. Vaknade halsont, ont i huvudet lite stopp i näsan. Blää. men nu har jag tagit alla vitaminer å sånt, två panodil, och druckit Mivi total. Den smakade inte för jävla gott. påminner om det syrliga i en spya typ.. Ysss. aja fått tillåtelse av min man att spela sims husdjur Så jag tänker ta tillfället i akt och spela det. Drömde inatt att jag vaknade och allt hade försvunnit. Alltså allt liv.. Där va en apa och en tjej i något hus också personalen på ica typ. Och någon i grannhusen. Sen var resten döda :S Av någon anledning. aja, hitta nån vän och så. Fick lov att duscha med barn schampo fast fick bara ta pyttttte lite. Sen helt plötsligt när vi skulle vara ute och fota lite. Då kommer där typ 50 såna krigsplan och bara släpper bomber runtomkring. Så tänkte vi att åhh vi klara oss. Men då vänder dom och släpper vid oss. Började springa mot en grotta. Men sen kom jag på att rasar stenarna dör vi här inne. Så gömde mig under en bil. Sen sprängdes vi och då vakna jag.. Baaah tänk om det händer IRL. Väldigt knasigt...
Aja Sims Husdjur och dricka te påschemat. Får se om jag kryar på mig så blir det foto session innan jobb.. Förhoppningsvis.. ;)

Mammas tatuering

Igår kom min bror och snodde min baslåda eftersom han tyckte inte jag använde den. Han snodde även min gamla bilstereo. Okej., Fine Han klara ju faktiskt körkortet. Han fick för sig att han skulle installera det i mammas golf tills han har besiktigat sin volvo. okej Vad gör man inte för sina syskon liksom. :)
Efter det kom mamma och skulle tatuera sig. Duktig hade hon varit och skrivit ut ritningar.
Här kommer bild på den.
Lite fuckad där men skit i det. Gjorde J:et lite större.
Fyllde även i hennes hjärta hon har på bröstet.
Hon ville bara fylla i innerkanten så såg det ut som skuggning sa hon. Tror inte hon vågade mer :P höhö..
Aja. Känner mig helt doooown. Börjar nog bli förkyld å sånt.. :(
När min man har gått till jobbet ska jag sno hans datorn och spela sims 3. Fungerar inte på min :/
Sen ska jag vänta på att svärmor ringer för vi måste nog åka med katten till veterinären. Han är sjuk IGEN. I somras had han urinvägsinfektion. Så är nog samma nu så får se om han behövs tittas på eller om vi kan ge han en kur med medicin vi har hemma. Eller om han bara skriver ut nya recept. Det märker vi. Ikväll är det Idol.. I LOVE IT..
Frågade anna med om ett foto projekt nu när det är höstig fick jag värsta bilderna i huvet :D Sjukt sugen. :)
Vi får väl se. Hon skulle färga håret först så det är rött. :D
Hoppas på att mina saker från bodystore kommer idag. Då ska jag fota mitt hår och börja dricka mivitotal :D

Apple Iphone 3gS

DAMN YOU.. Skulle lägga in lite bilder från telefonen slutade med en uppdatering. Som resulterade i att alla mina appar försvann. ALLLT ALLT ALLT.. :( Någon människa som läser ming blogg som kanske vet hur man får tillbaka det igen eller man måste köpa allt igen.. DAMNS YOU IPHONE....
Jag som älskar min iphone..

haha.

Inte nog med att jag beställde en mivitotal igår. jag vann även en på en annan hemsida. haha fan vad lyckat. fick mail idag att den kommer inom 10 dagar.
Mina grejer jag köpte på ebay är även påväg till sverige :D
YEEYY

27/10-11

Hej!
Nu är det morgon slog igång tvn på jobb men den var inte så intressant. istället gjorde jag en bild i PAINT. Ja Paint. Har inge photoshop. Får fixa det till min dator hemma men känns inte lönt eftersom den kraschar hela tiden.. :/ Dumma dator.
Någon som har den svarta muggen hiss eller diss?? bara klicka in på den i rappet. Tyckte den såg helt okej ut. Men egentligen blir så jäääkla varmt utan öra på koppen/muggen. Man bränner fingrarna. Kanske inte ska ha dom då.. :( aja
Nu ska jag jobba .. Köss haj

Bodystore.se

Nu sitter jag på jobbet. har lite tid över innan bonde söker fru..
Läste om den här ricinoljan innan. u gick jag in på bodystore och beställde lite saker.
Har beställt hem detta för att prova litegrann och se om det ger något resultat.. har så kasst immunförsvar läste på någonsblogg att mivitotal vr ett perfekt tilskott så jag kör. Krom har jag provat innan men slarvade. Så nu ska jag ge ett seriöst försök. Och ricinoljan såklart. Ser resultatet framför mig. Får ta före och efter bilder. :)
Sen hitta jag vitaminer till min man med. efter hans operation så ska han äta vitaminer. så han kan få prova dessa. Kanske prata med läkaren först om det går ihop med den andra medicinen.. :D
Aja Ville bara säga det. nu ska jag titta på bonde söker fru..
Tjofräs

Dygnspass väntar.

Har ingen lust med någonting alls faktiskt.. bläää.. Hoppas det är någon god mat på jobb för jag är supersugen på allt.. :D Ska försöka bli bättre på bilder. Saknar å typ stajla till mig å sen fota massa massa ego bilder och redigera. Får kanske göra det när jag slutat imorgon. har iaf ett uppdrag. Tatuera mamma och fota det. Glömmer fota hela tiden när jag tatuerat.. Kass
Beställde nya färkoppar och en ny sladd till maskinen med på ebay.se
Får se om det anländer. får 200 kopper och en 6feet sladd. hur långt det nu är :S Hela kalaset kostade mig 42 kr och några ören. Helt klart värt det. efter jul så blir det nog å köpa nytt aggregat och sånt. om jag fortfarande vill tatuera vill säga. men annars kan man ju kanske. Ja, Nej jag låter det förbli osagt ;) höhö Planer ska smidas ;)

Klicka på länken nedan

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Johannnis
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Johannnis
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Johannnis

25 Oktober

Idag fyller min kärar bror 18 år. Det är helt ofattbart. På torsdag har han uppskrivning och uppkörning. Helt ofattbart.. tycker om honom otroligt mycket. Sitter i sängen och skriver kände att om jag vill bli en känd bloggerska så måste jag ju ligga i litta med..
Aja iaf surfade runt litegrann och hittade  Så tänkte vad fan jag ger det ett försök. Se vad som händer med statistiken.. :D KÖSSS

The sims 3 pets

Är släppt. Och jag letar överallt för att hitta det.. Baaaah... Satt och kollade på ebay.se innan idag också. SÅ MYCKET ROLIGT.. Beställt färgkoppar och en ny sladd till tatueringsmaskinen. Kolla vad jag också hittade..
HUR SÖÖT ÄR INTE DEN LIKSOM??


Iaf. Det får vänta lite får se om de jag har är bättre. Annars slänger man upp dem på tradera också köper jag den. SÅ SÖÖÖÖT.. Fanns massa färger å sånt med. Får nog kolla vidare. Är lite oroligt för inportskatt bara? Vet i fasen om jag får betala det eller vad?? Hittar inte så mkt info heller. Men de små sakerna borde ju gå som gåva eller så. Tror jag. Får prova och se. Är det för dyrt är det första och sista gången jag beställer..
Aja. Nu ska jag leta vidare efter Sims 3 Pets.. SÅ SUGEN PÅ ATT SPELA:...

Lördag morgon/Förmiddag

Vaknade för snart en timme sen tror jag. Stannade kvar i sängen en stung och myste lite med min man. Lite glad att jag fick han till att stanna kvar så länge :P Han brukar typ kasta sig upp :P
Nu har jag surfat runt på min bilddagbok för att hitta lite bilder som väger för en sidecut. Om någon läser min blogg kan ni väl kommentera vad ni tycker eller?? Because I LOVE IT...
'
Snälla berätta för mig ...

Ledig helg

Denna helgen är jag ledig. RIKTIGT SKÖNT.. Vet bara inte vad jag ska hitta på. Man är fattig som en apa och får inte äta mat. BAAH.. Käkade mat på hotellet när v ivar där.  Eftersom det var gratis och förbannat gott men jag åt det jag orkade.  Vi serverades fralla när vi kom dit men där var typ inga kvar så jag sket  idet å drack en halv kopp kaffe ist. Det skulle jag inte gjort. Resultatet var illamående hela dagen.. Blöö. Sen hade vi en kurs om att vara positiv och hur vårt kroppspråk påverkar hur vi pratar och sånt. Att det märks mer än vi tror när v ifejkar. Sen hade vi lunch Förrät var en stoooor salladsbuffe. sen fick vi en kotlett och potatis och nån rödvinsås. Gott. Efterrätt såklart också OSTKAKA. SÅ JÄÄÄVLA GOTTT... sen fortsatte vi med Lennart och han prata om.. hmm tja samma bana som den förra. var helt trött å ont i huvudet för AC:n fungerade inte i lokalen.  Sen kl 16.00 slutade vi då satt vi  i Logen å pratade en timme. Sen upp på hotellrummet å fixa lite å sånt. Klockan 18.00 var det middag. Förrätt lax och sallad. Gott. Huvudrätten var Potatis, Brunsås och kyckling filé. Efterrätten var kaffe och kaka. ASGOD kaka. Smugglade ner några i en servett å tog med till rummet :) Sen sov vi gott. Trötta allihopa. Upp och åt hotellfrukost. SMARRIGT SOM FAN...  Sen satte utbildningen igång igen. Då hade vi Kicki som prata om hälsa och kost. Mycket intressant föreläsning. Skrev ner en hel del där faktiskt. Sen hade vi lunch Salladsbuffé. Asså den salladsbuffén är något i hästväg. Riktigt god. Sen fick vi lax och potatis och dillsås. Smarrigt. Efterrätt där med såklart. Fruktsallad och choklad/kaffe mousse. ÄCKLIGT GOTT.. Sista utbildningen var sexhjälpmedel för personer med funktionsnedsättning. Inget av intresse. Men ändå intressant att dom engagerar sig för allas behov. Trevliga dagar.
Kl 17.00 var det hemfärd till min efterlängtade man. Saknade han förbaskat mycket. Han är så smal nu så man ser knappt han. :P
Kom hem en snabbis sen åkte jag iväg till anna en stund. Snacka dynga å fick en jeansjacka och en klänning. TACK.. hemskt fint. Sen kom jag hem. Åt faktiskt en billys panpizza till kvällsmat och tittade på lyxfällan. Sen var jag så trött så jag gick och la mig. Vaknat lite emellanåt. Men nu är jag uppe å har snart druckit min frukost. PÅ DET IGEN.. 5 kilo är borta klarar lätt 5 kilo till tror jag. :) Ska spela sims nu lite blir en promenad sen 7km måste på det asså.
ADJÖÖ

Utbildning dag ett

Idag har vi haft utbildning med mejdej kooperativet på erikslundshotell i ängelholm. Känns som man är utomlands. Vi har lärt oss att vara mer positiva och byta program så att säga. Hur kroppspråk påverkar o.s.v vi har ätit sju helsikes god mat :) middag väntar kl 18 och umgås med alla här trevligt. Utbildningen fortsätter imorgon


Också hade tre dagar gått.

Sitter här och väntar på att Detox kaffet ska svalna av litegrann. Har gått tre dagar idag så var ju tvungen att väga mig. Jodå 2 kilo har försvunnit. Så sammanlagt har jag tappat 5 kilo på 20 dagar. Med hjälp av diet soppor och motion och lite slarv men skit i det. Det har ju gett resultat och då blir man ännu mer peppad. :D Jag är glad iaf. Så nu ska jag gå in och beställa mer har bara kaffe till imorgon också. Tänkte köra 1-2 veckors kur för å rensa bort allt.. :D Tänkte prova ett te med som heter Mullbärste med citron smak.
Infogar lite info.

Mullbärssläktet (Morus) är ett växtsläkte i familjen mullbärsväxter (Moraceae). I över fyratusen år har man odlat Morus Alba av många anledningar, främst som foder åt silkeslarver och boskap men också för att användas i den traditionella Kinesiska medicinen. Man använde bladen, frukten och barken bland annat för att behandla förstoppning, diabetes, hosta, feber, huvudvärk och ödem. Under senare år har forskare från olika länder genomfört systematiska undersökningar av de kemiska sammansättningarna och dess funktioner. De konstaterade att mullbärsblad innehåller en stor mängd näringsämnen och biologiskt aktiva substanser. Effekterna av dessa substanser på människan har visat sig vara häpnadsväckande positivt. Några av dem är minskade blodsockernivåer, lägre blodtryck och kontroll av blodfetter. 

Detta te:

  • innehåller 100% mullbärsblad
  • håller ditt blodsocker på en jämn nivå
  • minskar sötsuget
  • är rikt på antioxidanter
  • innehåller inte garvsyra

Det är värt ett försök iaf tycker jag. Tänk så hjälper det. Och antioxidanter är jag bra för mig som är så kass :P

Adjöken

Söndag!!

Söndag jobbar 9-17 OFC. NAJS. känns som halva dagen redan har gått. har fått ner min mulberry detox kaffe. Smarrigt. Måste kolla in var dom har fler dom var slut på maxi så får väl beställa från någon sida tror jag. Ska uppdatera lite saker på jobb och lite så. Exciting. Har satt alarm på min mobil så kl 18.00 ringer den och då ska jag gå promenad och jag ska få med min man också. 7km ska vi gå innan denna dag är slut. måste måste måste,, Varenda dag fram till den 14 nov... LOVA MIG DET. sen kanske ta det lite lugnare sen på det igen. Kläderna ska passa mina stuprörsjeans ska passa. Och vi har ingen mat hemma heller det är det bästa. för vi kan inget äta. möhö. bara diet soppor. Massa olika smaker kalla varma och från olika fabrikat. 
GOOD LUCK TO US..

Lördag morgon kl 08.00

VEM vaknar en lördag morgon klockan åtta av sig själv. Helt utvilad inge planer förrän i e.m Knas. Ska iaf slänga igång en film i sängen med min man nu. Sen ska jag nog göra mig en kopp Mulberry detox som jag inhandlade igår ska till maxi innan jag börjar jobba och se om de har fler isf aka jag köpa. Riktigt gott och rensar kroppen på skit. Det stod på förpackningen att redan efter 3 dagar skulle man märka skillnad. Så jag får väl väga mig på måndag typ.
Mulberry är tydligen samma om Q-brite Detox kaffe det kan du köpa här http://mulberrygreentea.se/index.php?route=product/product&product_id=53
Rekommenderar det för smakens skull vi får väl se på måndag typ om det har givit någon effekt.
Nu blir det 50/50 mes Seth Rogen

Idol

Idol är avslutat. DENISE åkte ut HELT HELT FEL... Typ Emil eller Olle eller Linnie skulle åkt ut. Lite synd om Linnie för hon är så bra men allt var ju bara sympati röster.
Satt och vänta på de berömda orden från robin men icke. MEN HAN ÄR SÅ SJUUKT BRA... Riktig artist det där. Han håller igång han är alltid glad. Ett riktigt bra gäng ändå som är kvar. Riktigt begåvade ungdomar. Tror nte någon av dem är över 18. Riktigt bra allihop. Men jag har mina favoriter.
Läste i reklamen att IDOL är på Arenan i Malmö den 25 Nov. Tänkte jag går in direkt å bokar biljeter. JA ELLER HUR. Fanns plats på övre läktaren lääängst bak i arenan lääängst bak från idolerna. Så jag sket i det. Lite ont i själen för det hade varit skit roligt. Men får kanske hitta på något annat kul. Ska nog ladda hem Atube Catcher och ladda ner lite låtar som jag skullat göra hela veckan. Rätt trött meed varit uppe sen tjugo över sex.. Så ska nog syssla lite med det
Godnatt

Fredag

Idag är det fredag. Är inte så happy som alla andra då jag har en jobbhelg framför mig. BLÖ 24timmarspass. Men det går förhoppningsvis fort. Sen jobbar jag inte förrän onsdag kväll. Fast börjar på onsdag morgon för då är det kurs på Erikslundshotell i Ängelholm. Så vi ska sova över där. NAJS.. Har städat lite idag och tittat på filmen FANBOYS. Är ute efter filmer där Seth Rogen är med. :D Tänkte kanske slänga med litta bilder med för jag har noll liv nu å en sjuhelvetes huvudvärk..

Måste bara påminna mig själv

jag länkar till denna http://blogghjalparn.blogg.se/category/kul.html För att jag ska komma ihåg den. Den gav mig lite nytta. Med linjerna under rubriken klockan och datumen. I LIKE IT..

Lördag kväll Bored as hell

Jag är grym på att rimma alltså.
Aja, är på jobbet jobbar till kl 17 imorgon.
Jag skulle vilja lära mig mer om blogg design och liknande. men för tillfället fattar jag nada. kommer ihåg när man hade Lunar då kunde man alla jääävla koder. men nu kan jag inte ett skit längre. Åhh Vet inte riktigt hur jag ska jobba på detta. Men jag får väl försöka på något vis å goggla å läsa å sånt. Nån gång ska det väl gå :/

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus